Mekkora lesz valójában az Xbox Series X?

A Microsoft új konzoljának mérete sokakat elgondolkodtatott.

A Microsoft új konzoljának mérete sokakat elgondolkodtatott.

Tegnap óta gyakori beszédtéma a videojátékos körökben az Xbox Series X. A konzol bejelentésénél használt videó ugyanis enged következtetni a méretre is, hiszen a lemezmeghajtó nyílásának mérete adott, a kontroller alapján meg szintén lehet találgatni, még ha az új picit kisebb is lesz a mostaninál.

A Slashgear szerkesztői képben próbálták vázolni a méretarányokat egy Xbox One X-hez viszonyítva. Az IGN ettől is tovább ment, ők készítettek egy replikát a videó alapján és ehhez mérték az X-et, valamint egy PS4 Prot.

Mindezek alapján a konzol nem is tűnik olyan nagynak, mint elsőre gondolnánk. A forma, és az álló elhelyezés azonban továbbra is érdekes. A Microsoft ugyan nem győzte megnyugtatni a kedélyeket, hogy az Xbox Series X fektetve is használható lesz, azért valamiért csak az álló formula mellett döntöttek.

Azt pedig generációk óta tudjuk, hogy hiába lehet a konzolokat forgatni, mindig megvan az ajánlott setup, amit nagyban befolyásol, az alkatrészek belső elhelyezése. Legfőképp a melegedés és az ezen segítő szellőzés a döntő ebben a kérdéskörben.

Total
1
Shares
Previous Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams azt szeretné, hogy megjelenne a klasszikus Star Wars-trilógia eredeti formában

Next Article
Power Rangers

A '90-es években fog játszódni az új Power Rangers reboot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!