Főoldal Filmek Megvan, hogy mikor érkezik a Deadpool 2. első előzetese
Filmek

Megvan, hogy mikor érkezik a Deadpool 2. első előzetese

Az egyik külföldi lap nagyon jó hírrel szolgált, ugyanis megtudták, hogy mikor láthatjuk a Deadpool 2. első valódi előzetesét.

756

Az egyik külföldi lap nagyon jó hírrel szolgált, ugyanis megtudták, hogy mikor láthatjuk a Deadpool 2. első valódi előzetesét.

Noha a 20th Century Fox már tavaly novemberben elkezdte reklámozni a Deadpool folytatását, de valódi előzetest eddig nem láttunk a szájkaratés szuperhős második felvonásából. Azonban már csak három hetet kell kibírni, ugyanis a Collidernek megerősítették, hogy a Fekete Párduccal egyidőben elérhetővé válik a Deadpool 2. első hivatalos előzetese is. Ugyanakkor a lap azt is megtudta a Foxtól, hogy nem kell megvárnunk a február 16-ai bemutatót, hiszen az előzetest már Valentin Napon feltöltik a webre.

Tehát duplán jó okunk van várni 2018 első szuperhősfilmjét, a Fekete Párducot, mert Deadpoolból is kapunk egy keveset, és bizony Josh Brolin karaktere, Kábel is látható lesz a trailerben – ezt szintén megerősítették a stúdiótól. David Leitch rendező filmje május 17-én debütál a hazai mozikban, főszerepben pedig Ryan Reynolds mint Deadpool, Josh Brolin Kábelként, Zazie Beets alakítja Dominót, de T.J. Miller is visszatér Weasel szerepében.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...