Megvan, hogy mikor érkezik a Deadpool 2. első előzetese

Az egyik külföldi lap nagyon jó hírrel szolgált, ugyanis megtudták, hogy mikor láthatjuk a Deadpool 2. első valódi előzetesét.

Az egyik külföldi lap nagyon jó hírrel szolgált, ugyanis megtudták, hogy mikor láthatjuk a Deadpool 2. első valódi előzetesét.

Noha a 20th Century Fox már tavaly novemberben elkezdte reklámozni a Deadpool folytatását, de valódi előzetest eddig nem láttunk a szájkaratés szuperhős második felvonásából. Azonban már csak három hetet kell kibírni, ugyanis a Collidernek megerősítették, hogy a Fekete Párduccal egyidőben elérhetővé válik a Deadpool 2. első hivatalos előzetese is. Ugyanakkor a lap azt is megtudta a Foxtól, hogy nem kell megvárnunk a február 16-ai bemutatót, hiszen az előzetest már Valentin Napon feltöltik a webre.

Tehát duplán jó okunk van várni 2018 első szuperhősfilmjét, a Fekete Párducot, mert Deadpoolból is kapunk egy keveset, és bizony Josh Brolin karaktere, Kábel is látható lesz a trailerben – ezt szintén megerősítették a stúdiótól. David Leitch rendező filmje május 17-én debütál a hazai mozikban, főszerepben pedig Ryan Reynolds mint Deadpool, Josh Brolin Kábelként, Zazie Beets alakítja Dominót, de T.J. Miller is visszatér Weasel szerepében.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: A világ összes pénze

Next Article

Zúzós lett a Tűzgyűrű: Lázadás új előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!