Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Zúzós lett a Tűzgyűrű: Lázadás új előzetese!

Bemutatták a Tűzgyűrű: Lázadás második előzetesét, és totális szörnyháborút ígér a folytatás.

Bemutatták a Tűzgyűrű: Lázadás második előzetesét, és totális szörnyháborút ígér a folytatás.

Kicsivel több, mint két hónapra vagyunk a film bemutatójától, így a Legendary Pictures és a Universal Pictures új Tűzgyűrű: Lázadás előzetesről rántották le a leplet délután, ami a 2013-as Guillermo del Toro sci-fi folytatása lesz.

A második rész a Star Wars: Az ébredő Erő sztárjával erősít, immáron John Boyega is csatlakozott Jake Pentecost karakterként – aki nem mellékesen Stacker Pentecost (Idris Elba) fiát alakítja -, hogy az emberiséggel közösen vegyék fel a harcot a kaijuk ellen, akik bizony az első részben elszenvedett vereség után most visszatérnek, még nagyobb pusztítással.

Íme a film magyar nyelvű szinopszisa:

Az egész világra kiterjedő csata a másvilágról érkező szörnyek és az ember által irányított, elpusztításukra készített szuperrobotok között csak bemelegítés volt a most érkező fenyegetéshez képest.

John Boyega alakítja a lázadó Jake Pentecost-ot, a korábbi ígéretes Jaeger pilótát, akinek legendás édesapja az életét adta, hogy biztosítsa az emberiség győzelmét a szörny Kaijuk ellen. Jake abbahagyta a felkészülést és alvilági bűnözőként tengeti mindennapjait, ám amikor egy minden korábbinál megállíthatatlanabbnak tűnő fenyegetés szabadul el a városokban és térdre kényszeríti a világot, újabb esélyt kap hogy éljen apja örökségével. Mako Mori-val (Rinko Kikuchi) együtt száll harcba, aki a háború árnyékában felnőtt pilóták új generációjának vezetője. Ahogy igazságot keresnek az elhullott bajtársaiknak, az egyetlen reményük az lesz, hogy egyesülnek pusztítás növekvő és globális erőivel szemben.

Jake tehetséges riválisa Lambert (Scott Eastwood) és a 15 éves jaeger-hacker Amara (Cailee Spaeny) hatására csatlakozik a PPDC-hez (Pán Pacifik Védelmi Erők), akik csakhamar a hős utolsó családjának számítanak majd. Időközben a Föld valaha volt legerősebb védelmi erejévé válnak, akik látványos és folyton fokozódó helyzetekben kényszerülnek megvédeni a világot.”

A film 2018. április 4-én érkezik a magyar mozikba.

Még több a témában...

A Skywalker korából többet megtudunk majd Finn háttértörténetéről

Kévés Bence Mihály

John Boyegáé volt a kiszivárgott Skywalker kora-forgatókönyv

Vigh Martin

Mi minden derült ki a Star Wars: Episode IX kiszivárgott képeiről?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat