Főoldal Előzetesek Zúzós lett a Tűzgyűrű: Lázadás új előzetese!
ElőzetesekBREAKING

Zúzós lett a Tűzgyűrű: Lázadás új előzetese!

Bemutatták a Tűzgyűrű: Lázadás második előzetesét, és totális szörnyháborút ígér a folytatás.

766

Bemutatták a Tűzgyűrű: Lázadás második előzetesét, és totális szörnyháborút ígér a folytatás.

Kicsivel több, mint két hónapra vagyunk a film bemutatójától, így a Legendary Pictures és a Universal Pictures új Tűzgyűrű: Lázadás előzetesről rántották le a leplet délután, ami a 2013-as Guillermo del Toro sci-fi folytatása lesz.

A második rész a Star Wars: Az ébredő Erő sztárjával erősít, immáron John Boyega is csatlakozott Jake Pentecost karakterként – aki nem mellékesen Stacker Pentecost (Idris Elba) fiát alakítja -, hogy az emberiséggel közösen vegyék fel a harcot a kaijuk ellen, akik bizony az első részben elszenvedett vereség után most visszatérnek, még nagyobb pusztítással.

Íme a film magyar nyelvű szinopszisa:

Az egész világra kiterjedő csata a másvilágról érkező szörnyek és az ember által irányított, elpusztításukra készített szuperrobotok között csak bemelegítés volt a most érkező fenyegetéshez képest.

John Boyega alakítja a lázadó Jake Pentecost-ot, a korábbi ígéretes Jaeger pilótát, akinek legendás édesapja az életét adta, hogy biztosítsa az emberiség győzelmét a szörny Kaijuk ellen. Jake abbahagyta a felkészülést és alvilági bűnözőként tengeti mindennapjait, ám amikor egy minden korábbinál megállíthatatlanabbnak tűnő fenyegetés szabadul el a városokban és térdre kényszeríti a világot, újabb esélyt kap hogy éljen apja örökségével. Mako Mori-val (Rinko Kikuchi) együtt száll harcba, aki a háború árnyékában felnőtt pilóták új generációjának vezetője. Ahogy igazságot keresnek az elhullott bajtársaiknak, az egyetlen reményük az lesz, hogy egyesülnek pusztítás növekvő és globális erőivel szemben.

Jake tehetséges riválisa Lambert (Scott Eastwood) és a 15 éves jaeger-hacker Amara (Cailee Spaeny) hatására csatlakozik a PPDC-hez (Pán Pacifik Védelmi Erők), akik csakhamar a hős utolsó családjának számítanak majd. Időközben a Föld valaha volt legerősebb védelmi erejévé válnak, akik látványos és folyton fokozódó helyzetekben kényszerülnek megvédeni a világot.”

A film 2018. április 4-én érkezik a magyar mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Alien: Romulus
Filmek

Az Alien: Romulus sztárja szerint belőle soha nem lesz Ellen Ripley

Kijelenthetjük, hogy az idei év egyik legjobban várt filmje az Alien: Romulus.

Alien: Romulus
BREAKINGElőzetesek

Több facehugger, félelem és terror jellemzi az Alien: Romulus előzetesét

Az Alien: Romulus előzetesében minden megvan, amiért imádtuk Ridley Scott eredeti filmjét.