Megvan a Halo Infinite megjelenési dátuma?

Pont kerülhet végre a Halo széria legújabb tagjának jövő évi megjelenésére.

Nagyon úgy néz ki pont kerülhet a Halo széria következő részét érintő nagy herce-hurca végére. Az elmúlt órákban felkerült egy fénykép az internetre, amelyben a hivatalos Xbox bolt kínálatában sikerült megörökíteni a megjelenési dátumot. A kép szerint jövő év november 15-én számíthatunk Master Chief új kalandjának megjelenésére.

Több szempontból is pontos lehet ez a dátum, hiszen az egy év elégnek bizonyulhat a 343 Industries-nek, hogy sikerüljön kipofozni normálisan az alkotást. Rá is fért, hiszen a rajongók legkisebb mértékben sem voltak megelégedve az első játékmenet videóban látottaktól. Az a grafika ugyanis több helyen szinte előző generációsan festett, és nem a Series X promózott 12 teraflops-os teljesítményéhez méltóan.

Továbbá azért is lehet végre ez az igazi dátum, mert a Halo széria 2021. november 15-én fogja ünnepelni a 20. születésnapját, amelyre elképzelni sem lehet stílusosabb “ajándékot”, mint a széria történetének eddigi legnagyobb alkotását az nap megjelentetni. A hivatalos tájékoztatás szerint jelenleg is készül mind Series konzolokra, mind PC-re, mind az Xbox One család tagjaira.

Úgy néz ki tehát, a jelenlegi generációs gépek tulajdonosai is élvezhetik majd Master Chief legújabb kalandját. Reméljük így, hogy eltolták egy évet a megjelenést a produkció ki tudja majd használni a series konzolok nyers erejét és láthatjuk, mit is tud a történelem eddigi legerősebb Xbox konzolja.

Total
5
Shares
Previous Article

Mace Windu mester visszatérésére utalt volna a Disney?

Next Article

Hatalmas bevételt hoztak a Sony exkluzív játékai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!