Megvan a Ghost of Tsushima pontos megjelenési ideje

Alig egy hónappal a The Last of Us part II után érkezik a szamurájos kaland.

Alig egy hónappal a The Last of Us part II után érkezik a szamurájos kaland.

A Sonynak sok titka van még előttünk, de most kijátszották talán utolsó ütőkártyájukat erre a generációra nézve. Rengetegen voltak kíváncsiak ugyanis, hogy mikor érkezik a Ghost of Tsushima és most kiderült napra pontosan: június 26-án. Természetesen a magyar felirat ezúttal sem marad ki.

A Japánt érintő első mongol invázió idején játszódó nyílt világú akció-kalandjáték, főszereplője Jin Sakai, a Tsushima szigetén élő utolsó szamuráj, aki új harcászati módszerek elsajátítására kényszerül, hogy legyőzze a mongol megszállókat, és megmentse Japán szabadságát és függetlenségét.

A bejelentés kapcsán egy új, sztori trailert is kaptunk, melyben újra megcsodálhatjuk a játék varázslatos művészi stílusát. Kicsit talán furcsa, hogy a japánok nem szerveztek egy State of Playt a dolog köré, de alighanem a PS5 iránti felfokozott várakozás miatt ez nem szült volna jó vért.

Bemutatásra kerültek viszont Ghost of Tsushima egyes kiadásai is, melyeket az alábbi képeken nézhettek meg, hogy melyikhez mi is jár egész pontosan.

Total
9
Shares
Previous Article

Újabb 10 perc gameplay a Resident Evil 3 Remake-ből

Next Article
The Last of Us

A Csernobil alkotójával készül az HBO új sorozata, az élőszereplős The Last of Us

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!