Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

Megvan a Ghost of Tsushima pontos megjelenési ideje

Alig egy hónappal a The Last of Us part II után érkezik a szamurájos kaland.

A Sonynak sok titka van még előttünk, de most kijátszották talán utolsó ütőkártyájukat erre a generációra nézve. Rengetegen voltak kíváncsiak ugyanis, hogy mikor érkezik a Ghost of Tsushima és most kiderült napra pontosan: június 26-án. Természetesen a magyar felirat ezúttal sem marad ki.

A Japánt érintő első mongol invázió idején játszódó nyílt világú akció-kalandjáték, főszereplője Jin Sakai, a Tsushima szigetén élő utolsó szamuráj, aki új harcászati módszerek elsajátítására kényszerül, hogy legyőzze a mongol megszállókat, és megmentse Japán szabadságát és függetlenségét.

A bejelentés kapcsán egy új, sztori trailert is kaptunk, melyben újra megcsodálhatjuk a játék varázslatos művészi stílusát. Kicsit talán furcsa, hogy a japánok nem szerveztek egy State of Playt a dolog köré, de alighanem a PS5 iránti felfokozott várakozás miatt ez nem szült volna jó vért.

Bemutatásra kerültek viszont Ghost of Tsushima egyes kiadásai is, melyeket az alábbi képeken nézhettek meg, hogy melyikhez mi is jár egész pontosan.

Még több a témában...

Érkezhet a Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Fonyódi Dávid

Friss látnivalókon a Little Nightmares II

Sinka Tamás

Szerződést és új játékából részletet villantott az Inside fejlesztője

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon