Főoldal Játékok Megújítja a sorozatot a brutális The Outlast Trials
Játékok

Megújítja a sorozatot a brutális The Outlast Trials

Rettegtek? Mi is.

442

A Red Barrels fejlesztőcsapat hét évvel ezelőtt mindörökre megváltoztatta a túlélőhorror műfaját, az általuk készített Outlast ugyanis a modern éra egyik legintenzívebb, legnyomasztóbb élményévé vált. Hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré az elmegyógyintézetben kutató riporter története, így nem meglepő, hogy egy kampány DLC, és egy teljes értékű folytatás is követte. Tavaly óta lehet tudni, hogy egy új projektre terelődött a csoport figyelme (írtunk is róla), azonban máig kellett várnunk, hogy megtudjuk, merőben mást kapunk, mint amire számíthattunk.

A The Outlast Trials nem a sorozat közvetlen folytatásaként érkezik, de ugyanabban a világban zajlanak majd az események, ahol az első két részben is borzongtunk. Sőt, a cselekmény idejére is fény derült, a fejlesztők megerősítették, hogy a hidegháborús konfliktusok korszakában járunk majd.

A szériától talán nagyon kevesen vártuk, hogy egyszer co-op módban is játszható lesz, pedig pontosan ez a helyzet: akár három társunkkal is belevághatunk a rémálomba. Egy nagyon okos trükkel, az éjjellátó szemüvegek műtéti beültetésével megmarad majd az eredeti játékok hangulata, vagyis az eseményeket itt is egy képernyőn keresztül látjuk majd, még ha nem is kamerák által.

A bejelentés mellé érkezett egy kifejezetten morbid és brutális kedvcsináló is (ha játszottál a korábbiakkal, akkor inkább úgy mondanám, csak a szokásos). Mindenképp kimondhatjuk, hogy új irányt vesz az Outlast franchise, de annak tudatában, hogy a második játékban kissé már kifulladt a régi formula, ezt talán nem is bánja senki.

https://www.youtube.com/watch?v=V6_SXThUxjU

A The Outlast Trials 2021-ben várható, egyelőre annyi biztos hogy PC-n, de meglepődnénk, ha nem tenné tiszteletét az új generáció konzoljain is.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 megdöntötte a God of War rekordját

A Sony új multiplayere nagyon népszerű lett.