Megújítja a sorozatot a brutális The Outlast Trials

Rettegtek? Mi is.

A Red Barrels fejlesztőcsapat hét évvel ezelőtt mindörökre megváltoztatta a túlélőhorror műfaját, az általuk készített Outlast ugyanis a modern éra egyik legintenzívebb, legnyomasztóbb élményévé vált. Hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré az elmegyógyintézetben kutató riporter története, így nem meglepő, hogy egy kampány DLC, és egy teljes értékű folytatás is követte. Tavaly óta lehet tudni, hogy egy új projektre terelődött a csoport figyelme (írtunk is róla), azonban máig kellett várnunk, hogy megtudjuk, merőben mást kapunk, mint amire számíthattunk.

A The Outlast Trials nem a sorozat közvetlen folytatásaként érkezik, de ugyanabban a világban zajlanak majd az események, ahol az első két részben is borzongtunk. Sőt, a cselekmény idejére is fény derült, a fejlesztők megerősítették, hogy a hidegháborús konfliktusok korszakában járunk majd.

A szériától talán nagyon kevesen vártuk, hogy egyszer co-op módban is játszható lesz, pedig pontosan ez a helyzet: akár három társunkkal is belevághatunk a rémálomba. Egy nagyon okos trükkel, az éjjellátó szemüvegek műtéti beültetésével megmarad majd az eredeti játékok hangulata, vagyis az eseményeket itt is egy képernyőn keresztül látjuk majd, még ha nem is kamerák által.

A bejelentés mellé érkezett egy kifejezetten morbid és brutális kedvcsináló is (ha játszottál a korábbiakkal, akkor inkább úgy mondanám, csak a szokásos). Mindenképp kimondhatjuk, hogy új irányt vesz az Outlast franchise, de annak tudatában, hogy a második játékban kissé már kifulladt a régi formula, ezt talán nem is bánja senki.

https://www.youtube.com/watch?v=V6_SXThUxjU

A The Outlast Trials 2021-ben várható, egyelőre annyi biztos hogy PC-n, de meglepődnénk, ha nem tenné tiszteletét az új generáció konzoljain is.

Total
0
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn elárulta, hogy rendezne-e Bosszúállók-filmet a Marvelnek

Next Article

A Quantum Error volt a Future Games Show sztárja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!