Megtudtuk, mi Thanos hajójának neve a Végtelen háborúban

Az előzetesekben már láttuk New York City fölött Thanos hajóját, de eddig csak találgatások voltak a titokzatos tárgyról.

Az előzetesekben már láttuk New York City fölött Thanos hajóját, de eddig csak találgatások voltak a titokzatos tárgyról.

Mindkét Bosszúállók: Végtelen háború előzetesben egy hatalmas kör alakú hajó tűnt fel New York City felett, amiről több elmélet is született. Nem lehetett tudni, hogy pontosan mit szállít a hajó, csak sejtések voltak, hogy Thanos és a Fekete Rend ezzel érkezik majd a Földre. Most viszont az egyik külföldi lap megtudta, mire keresztelték a hajót.

Köszönhetően az Entertainment Weeklynek megtudtuk, hogy Thanos titokzatos új hajóját Q-Ship-nek hívják, bár még mindig nem ismertek a hajó pontos szándékai, de egyelőre érjük be a névvel, s azzal, hogy ez hoz a pusztító fenyegetést a bolygónkra.

A Bosszúállók: Végtelen háború országos bemutatója április 26-án lesz. Ha esetleg lemaradtál a mai előzetesről, akkor ITT pótolhatód, ha viszont a trailer legfontosabb jeleneteire vagy kíváncsi, akkor erre a linkre kattints.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A Végtelen háború trailer legjobb pillanatai

Next Article

Két karakter különösen fontos szerepet kap a Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!