Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Itt az új Bosszúállók: Végtelen háború előzetes!

Megérkezett a végzet, a Marvel Studios bemutatta a második, és egyben utolsó előzetest a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz.

Tegnap a stúdiótól jött a megerősítés, hogy március 16-án új előzetest kapnak a Bosszúállók, amit néhány perce közzé is tettek. Hat hét, mindösszesen ennyi választ el minket attól, hogy beüljünk, és megnézzük a Marvel Moziverzum csúcspontját, a Végtelen háborút.

Elképesztően menőre sikerült a második előzetes is, melyben minden fontosabb karakternek kijut néhány másodperc. A videóban látjuk az időközben kiszőkült Fekete Özvegyet, a visszavonult Steve Rogers kapitányt, az Őrzők első találkozását a Bosszúállókkal, azt ahogy Gamora a Végtelen Kövekről mesél Tony Starknak, azaz Vasembernek. Doctor Strange-t még az Idő Kövével, amit később talán Ebony Maw vesz el tőle, legalábbis a trailerből úgy tűnik, hogy Ebony Maw túljár Strange agyán. Víziót és Wandát, és bizony a wakandai harcból is részletesebb képsorokat kapunk – szemtől-szembeni harc lesz Steve Rogers és Thanos között. Egyre biztosabbá válik, hogy az utolsó Végtelen Kő, a Lélek Kő Wakanda mélyén található, mert különben miért itt vívnák meg a nagy csatát? „Közel a vég” – halljuk az Őrült Titántól, aki főszereplője lesz a filmnek. És nem utolsó sorban a trailer azt a jelenetet is megmutatta, amikor Loki átnyújtja a Tesseractot Thanos-nak.

A filmhez megjelent egy új poszter is:

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[SDCC 2019] Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Doctor Strange második része

Kévés Bence Mihály

Új Funko figurák jelentek meg a Bosszúállók: Végjátékhoz

Kévés Bence Mihály

A San Diego-i Comic-Con után a Marvel Studios online is bemutatta az Infinity Saga előzetesét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább