Főoldal Előzetesek Itt az új Bosszúállók: Végtelen háború előzetes!
ElőzetesekBREAKING

Itt az új Bosszúállók: Végtelen háború előzetes!

Megérkezett a végzet, a Marvel Studios bemutatta a második, és egyben utolsó előzetest a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz.

728

Megérkezett a végzet, a Marvel Studios bemutatta a második, és egyben utolsó előzetest a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz.

Tegnap a stúdiótól jött a megerősítés, hogy március 16-án új előzetest kapnak a Bosszúállók, amit néhány perce közzé is tettek. Hat hét, mindösszesen ennyi választ el minket attól, hogy beüljünk, és megnézzük a Marvel Moziverzum csúcspontját, a Végtelen háborút.

Elképesztően menőre sikerült a második előzetes is, melyben minden fontosabb karakternek kijut néhány másodperc. A videóban látjuk az időközben kiszőkült Fekete Özvegyet, a visszavonult Steve Rogers kapitányt, az Őrzők első találkozását a Bosszúállókkal, azt ahogy Gamora a Végtelen Kövekről mesél Tony Starknak, azaz Vasembernek. Doctor Strange-t még az Idő Kövével, amit később talán Ebony Maw vesz el tőle, legalábbis a trailerből úgy tűnik, hogy Ebony Maw túljár Strange agyán. Víziót és Wandát, és bizony a wakandai harcból is részletesebb képsorokat kapunk – szemtől-szembeni harc lesz Steve Rogers és Thanos között. Egyre biztosabbá válik, hogy az utolsó Végtelen Kő, a Lélek Kő Wakanda mélyén található, mert különben miért itt vívnák meg a nagy csatát? „Közel a vég” – halljuk az Őrült Titántól, aki főszereplője lesz a filmnek. És nem utolsó sorban a trailer azt a jelenetet is megmutatta, amikor Loki átnyújtja a Tesseractot Thanos-nak.

A filmhez megjelent egy új poszter is:

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.