Megszólalt a Ubisoft is a Rainbow Six ügyben

Hivatalos megerősítést nyert egy pár dolog az előzőleg megemlített információkból.

Elkezdett terjedni az interneten, hogy a PlaySation hivatalos áruházában feltöltésre került egy frissítés a Rainbow Six Quarantine-hez, ami már úgy hivatkozik magára, mint a megjelenés napi patch. Innen már nem is volt igazán határa a pletykáknak, sőt különböző képeket is sikerült megszerezni az alkotásról. Most ezekhez a híresztelésekhez szerettek volna hozzászólni a franciák is, és egészen jó dolgokat mondtak.

Szerintük a Parasite név csak egy helyfoglaló, a végleges terméket másképpen fogják majd hívni. Mint tudhatjuk, a Ubisoft azt közölte, hogy át fogják nevezni a Quarantine-t, ugyanis nem lenne etikus ebben a helyzetben ez a cím. Azt is megerősítették, hogy a nemrég egy belső tesztet futtattak az alkotással kapcsolatosan, ami során kikerült pár dolog a világhálóra. Az állításuk szerint ezek mind eredetiek.

Még azt is hozzátették, hogy ezt esetlegesen vehetjük egyfajta ízelítőként és tényleg nemsokára sokkal többet fogunk kapni belőle, a játék végleges nevével egyetemben. Nagyon gyanús nekünk, hogy a már évek óta használt és tegnap a Spider-Man cikkben megemlített taktikát használták megint, tehát félig hivatalosan ők juttatták ki a dolgokat a világhálóra. Vasárnap kerül megrendezésre egy Rainbow Six esemény, amin a Year 6 tartalmakat tekintetjük majd meg. Itt egészen nagy valószínűséggel lesz már szó az új játékról.

Total
2
Shares
Previous Article
Rian Johnson

Rian Johnson állítólag még mindig az új Star Wars-trilógián dolgozik

Next Article

Bemutatták az Xbox next-gen fejhallgatóját is

Related Posts