Főoldal Játékok Megszólalt a Ubisoft is a Rainbow Six ügyben
Játékok

Megszólalt a Ubisoft is a Rainbow Six ügyben

Hivatalos megerősítést nyert egy pár dolog az előzőleg megemlített információkból.

464

Elkezdett terjedni az interneten, hogy a PlaySation hivatalos áruházában feltöltésre került egy frissítés a Rainbow Six Quarantine-hez, ami már úgy hivatkozik magára, mint a megjelenés napi patch. Innen már nem is volt igazán határa a pletykáknak, sőt különböző képeket is sikerült megszerezni az alkotásról. Most ezekhez a híresztelésekhez szerettek volna hozzászólni a franciák is, és egészen jó dolgokat mondtak.

Szerintük a Parasite név csak egy helyfoglaló, a végleges terméket másképpen fogják majd hívni. Mint tudhatjuk, a Ubisoft azt közölte, hogy át fogják nevezni a Quarantine-t, ugyanis nem lenne etikus ebben a helyzetben ez a cím. Azt is megerősítették, hogy a nemrég egy belső tesztet futtattak az alkotással kapcsolatosan, ami során kikerült pár dolog a világhálóra. Az állításuk szerint ezek mind eredetiek.

Még azt is hozzátették, hogy ezt esetlegesen vehetjük egyfajta ízelítőként és tényleg nemsokára sokkal többet fogunk kapni belőle, a játék végleges nevével egyetemben. Nagyon gyanús nekünk, hogy a már évek óta használt és tegnap a Spider-Man cikkben megemlített taktikát használták megint, tehát félig hivatalosan ők juttatták ki a dolgokat a világhálóra. Vasárnap kerül megrendezésre egy Rainbow Six esemény, amin a Year 6 tartalmakat tekintetjük majd meg. Itt egészen nagy valószínűséggel lesz már szó az új játékról.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?