Főoldal Játékok Heteken belül megjelenhet a Rainbow Six Parasite?
Játékok

Heteken belül megjelenhet a Rainbow Six Parasite?

A tervezettnél korábban jutott ki pár infó PlayStation Store-ba.

446

A Ubisoft „hivatalossá tette”, hogy a mostani állapotok és az ezekkel való kellemetlen összecsengés miatt megváltoztatták a Rainbow Six Quarantine nevét. Legalábbis a PlayStation online áruházába került ki egy pár információ, valószínűleg a tervezettnél előbb, amelyek mindenképpen erre engednek következtetni. A franciák korábban már utaltak rá, hogy nem lenne ildomos a Quarantine nevet használni ebben a szituációban, így szinte biztosan másikat fognak neki adni a rajtra.

Történt ugyanis, hogy a PlayStation online boltjába már feltöltöttek egy pár dolgot, ami újabb információkat árult el számunkra. Az első ilyen, hogy a hivatalos elnevezés most már Rainbow Six Parasite. Még ennél is érdekesebb, hogy érkezett egy 1.01-es frissítés a játékhoz, amelynek a leírásában az szerepel, hogy ez már felkészíti a Parasite-ot a rajtra.

Kikerült egy pár kép, így „hivatalosan” is megcsodálhatjuk az új nevet. Közre került a PS4-es indító ikon, továbbá a mentés kijelzése és a remote play is leírása is. Ehhez kapcsolódóan a PS Vita-s kiosztás is kiszivárgott, ezzel csak az a kisebb probléma, hogy a funkciók nem lettek mellé írva. Természetesen nem ér fel ez egy hivatalos bejelentéssel, de szinte biztosan ő lesz majd a Ubisoft első idei nagyobb megjelenése. Ha igazak a hírek, akkor nem is kell már olyan sokat várnunk rá.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.