Heteken belül megjelenhet a Rainbow Six Parasite?

A tervezettnél korábban jutott ki pár infó PlayStation Store-ba.

A Ubisoft „hivatalossá tette”, hogy a mostani állapotok és az ezekkel való kellemetlen összecsengés miatt megváltoztatták a Rainbow Six Quarantine nevét. Legalábbis a PlayStation online áruházába került ki egy pár információ, valószínűleg a tervezettnél előbb, amelyek mindenképpen erre engednek következtetni. A franciák korábban már utaltak rá, hogy nem lenne ildomos a Quarantine nevet használni ebben a szituációban, így szinte biztosan másikat fognak neki adni a rajtra.

Történt ugyanis, hogy a PlayStation online boltjába már feltöltöttek egy pár dolgot, ami újabb információkat árult el számunkra. Az első ilyen, hogy a hivatalos elnevezés most már Rainbow Six Parasite. Még ennél is érdekesebb, hogy érkezett egy 1.01-es frissítés a játékhoz, amelynek a leírásában az szerepel, hogy ez már felkészíti a Parasite-ot a rajtra.

Kikerült egy pár kép, így „hivatalosan” is megcsodálhatjuk az új nevet. Közre került a PS4-es indító ikon, továbbá a mentés kijelzése és a remote play is leírása is. Ehhez kapcsolódóan a PS Vita-s kiosztás is kiszivárgott, ezzel csak az a kisebb probléma, hogy a funkciók nem lettek mellé írva. Természetesen nem ér fel ez egy hivatalos bejelentéssel, de szinte biztosan ő lesz majd a Ubisoft első idei nagyobb megjelenése. Ha igazak a hírek, akkor nem is kell már olyan sokat várnunk rá.

Total
6
Shares
Previous Article

További információk jelentek meg a Spider-Man 2-ről

Next Article
Mission: Impossible

Többé már nem szorosan egymás után forgatják a Mission: Impossible 7-8. részeket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!