Főoldal Játékok Mégsem lesz tele játékokkal az Xbox műsor a hónap végén?
Játékok

Mégsem lesz tele játékokkal az Xbox műsor a hónap végén?

Az Xbox marketingese nem fűzne ilyen nagy reményeket a márciusi programhoz.

443

Futótűzként terjedt a sajtóban az a híresztelés, miszerint a Sony után a Microsoft is megtartja idei első saját játékokat bemutató műsorát valamiféle Inside Xbox keretein belül. Már azt is lehetett hallani, hogy ott bizony nagy játék leleplezésre kell majd számítanunk és a Starfield-től elkezdve az Indiana Jones-on át, egészen az Elden Ring-ig mindent látni fogunk, ami szemnek és szájnak ingere.

Aaron Greenberg most ezeket a várakozásokat hűtötte le egy picit. Az Xbox marketingese szerint vannak ugyan készülőben dolgok, de semmi olyan nem fog érkezni a közeljövőben, amiben játékbejelentéseket vagy világpremiereket láthatnánk. Fontos azonban megjegyezni, hogy mostanában ez Greenberg taktikája. Mindig próbálja a várakozásokat lejjebb vinni, hogy ne legyenek csalódottak a játékosok.

Mivel hivatalos információ, így szinte biztosnak vehetjük, hogy itt nem fogjuk látni az Elden Ring-et. A volt GameInformer-es Imran Khan szerint azonban jönni fog egy előzetes és információk nem is olyan sokára. Nem valami nagy showműsor keretein belül, hanem egyszerűen csak majd közzé fogják tenni az interneten és hagyni, hogy a fanok tegyék a dolgukat. Már csak az a kérdés, a Bandai Namco és a From Software mikor gondolják úgy, hogy megmutatják az alkotást, főleg annak a fényében, hogy a pletykák szerint idén virtuális sem lesz E3…

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...