x
Close


Közelgő események

Játékok

Mégsem az eddig már beharangozott helyen játszódik a következő Assassin’s Creed?

Az újabb pletykák egészen érdekes helyszínt tárnak elénk.

Mégsem az eddig már beharangozott helyen játszódik a következő Assassin’s Creed?
  • PublishedMarch 14, 2021

Újabb hét, újabb szivárgás az Assassin’s Creed körül. Amíg sok játékra rengeteget várunk és még csak pletykák sem igazán kerülnek ki róluk, addig úgy néz ki, a franciák háza táján nem igazán megy a titoktartás. Szinte már tényleg heti cikksorozatot lehetne indítani a széria körül felkapott hírekkel kapcsolatosan. Már-már azon gondolkozunk, hogy a Ubisoft egyszerűen csak így próbálja eltitkolni, hogy az egyik szivárgás az igazságra tapintott.

Másik feltételezés szerint most egy olyan folyamatot látunk, ahol próbálják kiszűrni a soraik közül a téglát, ezért a régi kémsztorikhoz hasonlóan mindenkinek mást mondanak. Na de nézzük is, mit takar ez az újabb pletyka. Ezek szerint nem a már belengetett helyszínekre látogathatunk el, hanem felkapjuk a túrabakancsot és egyenesen Dél-Afrikáig meg sem állunk. A történelmi hátteret az Angol-Zulu háború szolgáltatja majd.

Mi egy Zulu harcos bőrébe bújhatunk és a gonosz templomosok támogatását élvező Angolok ellen kell küzdenünk. A plot szerint a britek Afrika Szívét szeretnék megszerezni a Zulu uralkodótól, ezért is indították a háborút. A város ahol a cselekmények nagy része történik majd Cape Town lesz, de természetesen a szavanna nagyját be lehet járni és vadászni egzotikus állatokra is.

Igen, a pletykák alapján ez az alkotás készül a Ubisoft Sofia műhelyében és mivel egy kisebb költségvetésű játékról beszélünk, ezért nagyon sokban fog hasonlítani a Valhalla-hoz. Nagyon szeretnénk, hogy ez legyen a valós setting, de valószínűleg a 100 éves háború fogja majd a helyszínt biztosítani a következő alkotásnak. Nem valószínű, hogy ez a szivárgás valós dologra mutatna rá, sajnos inkább a már fent felsorolt indokok lehetnek mögötte.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.