Főoldal Játékok Mégsem az eddig már beharangozott helyen játszódik a következő Assassin’s Creed?
Játékok

Mégsem az eddig már beharangozott helyen játszódik a következő Assassin’s Creed?

Az újabb pletykák egészen érdekes helyszínt tárnak elénk.

318

Újabb hét, újabb szivárgás az Assassin’s Creed körül. Amíg sok játékra rengeteget várunk és még csak pletykák sem igazán kerülnek ki róluk, addig úgy néz ki, a franciák háza táján nem igazán megy a titoktartás. Szinte már tényleg heti cikksorozatot lehetne indítani a széria körül felkapott hírekkel kapcsolatosan. Már-már azon gondolkozunk, hogy a Ubisoft egyszerűen csak így próbálja eltitkolni, hogy az egyik szivárgás az igazságra tapintott.

Másik feltételezés szerint most egy olyan folyamatot látunk, ahol próbálják kiszűrni a soraik közül a téglát, ezért a régi kémsztorikhoz hasonlóan mindenkinek mást mondanak. Na de nézzük is, mit takar ez az újabb pletyka. Ezek szerint nem a már belengetett helyszínekre látogathatunk el, hanem felkapjuk a túrabakancsot és egyenesen Dél-Afrikáig meg sem állunk. A történelmi hátteret az Angol-Zulu háború szolgáltatja majd.

Mi egy Zulu harcos bőrébe bújhatunk és a gonosz templomosok támogatását élvező Angolok ellen kell küzdenünk. A plot szerint a britek Afrika Szívét szeretnék megszerezni a Zulu uralkodótól, ezért is indították a háborút. A város ahol a cselekmények nagy része történik majd Cape Town lesz, de természetesen a szavanna nagyját be lehet járni és vadászni egzotikus állatokra is.

Igen, a pletykák alapján ez az alkotás készül a Ubisoft Sofia műhelyében és mivel egy kisebb költségvetésű játékról beszélünk, ezért nagyon sokban fog hasonlítani a Valhalla-hoz. Nagyon szeretnénk, hogy ez legyen a valós setting, de valószínűleg a 100 éves háború fogja majd a helyszínt biztosítani a következő alkotásnak. Nem valószínű, hogy ez a szivárgás valós dologra mutatna rá, sajnos inkább a már fent felsorolt indokok lehetnek mögötte.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Skull & Bones
Játéktesztek

Skull & Bones teszt

A Skull & Bones egy megviselt, lestrapált csatahajó, ami gyorsan alásüllyed a...

Skull and Bones
Játékok

A Skull and Bones helyett újra népszerű az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Az új kalózos játék helyett a Ubisoft korábbi klasszikusához térnek vissza a...

Star Wars Outlaws
Játékok

Egy éven belül megjelenik a Star Wars Outlaws és az új Assassin’s Creed

2025 márciusig kiadják a Star Wars Outlaws és az Assassin’s Creed Codename...