Mégsem az eddig már beharangozott helyen játszódik a következő Assassin’s Creed?

Az újabb pletykák egészen érdekes helyszínt tárnak elénk.

Újabb hét, újabb szivárgás az Assassin’s Creed körül. Amíg sok játékra rengeteget várunk és még csak pletykák sem igazán kerülnek ki róluk, addig úgy néz ki, a franciák háza táján nem igazán megy a titoktartás. Szinte már tényleg heti cikksorozatot lehetne indítani a széria körül felkapott hírekkel kapcsolatosan. Már-már azon gondolkozunk, hogy a Ubisoft egyszerűen csak így próbálja eltitkolni, hogy az egyik szivárgás az igazságra tapintott.

Másik feltételezés szerint most egy olyan folyamatot látunk, ahol próbálják kiszűrni a soraik közül a téglát, ezért a régi kémsztorikhoz hasonlóan mindenkinek mást mondanak. Na de nézzük is, mit takar ez az újabb pletyka. Ezek szerint nem a már belengetett helyszínekre látogathatunk el, hanem felkapjuk a túrabakancsot és egyenesen Dél-Afrikáig meg sem állunk. A történelmi hátteret az Angol-Zulu háború szolgáltatja majd.

Mi egy Zulu harcos bőrébe bújhatunk és a gonosz templomosok támogatását élvező Angolok ellen kell küzdenünk. A plot szerint a britek Afrika Szívét szeretnék megszerezni a Zulu uralkodótól, ezért is indították a háborút. A város ahol a cselekmények nagy része történik majd Cape Town lesz, de természetesen a szavanna nagyját be lehet járni és vadászni egzotikus állatokra is.

Igen, a pletykák alapján ez az alkotás készül a Ubisoft Sofia műhelyében és mivel egy kisebb költségvetésű játékról beszélünk, ezért nagyon sokban fog hasonlítani a Valhalla-hoz. Nagyon szeretnénk, hogy ez legyen a valós setting, de valószínűleg a 100 éves háború fogja majd a helyszínt biztosítani a következő alkotásnak. Nem valószínű, hogy ez a szivárgás valós dologra mutatna rá, sajnos inkább a már fent felsorolt indokok lehetnek mögötte.

Total
12
Shares
Previous Article

Újabb információk a Rainbow Six Quarantine háza tájáról

Next Article

A kritikusok megosztották első benyomásaikat a Zack Snyder: Az Igazság Ligája változatról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!