Főoldal Filmek Megosztották A védelmező 3. forgatásáról az első képeket
Filmek

Megosztották A védelmező 3. forgatásáról az első képeket

Végre forog A védelmező 3. része.

412
A védelmező

A második rész után sokáig hallgattak a késztők, nem volt biztos a folytatás, majd az év elején Denzel Washington megerősítette, hogy jön a folytatás. A hét közepétől pedig vére forog A védelmező 3., ennek örömére pedig a Sony Pictures megosztotta az első képeket a főszereplőkről: Denzel Washington, Dakota Fanning és Gaia Scodellaro, valamint a sztárok oldalán a rendező Antoine Fuqua is feltűnik.

Denzel Washington nevével fémjelzett folytatás forgatása hivatalosan is megkezdődött az olaszországi Amalfi partján, és hogy a dolgok jól induljanak, a Sony Pictures közzétett egy maréknyi képet a forgatásról. A képeken először láthatjuk a visszatérő 2x Oscar-díjas Denzel Washingtont (Kerítések, Kiképzés), aki harmadik alkalommal játssza el az ikonikus szerepet, Robert McCallt. Washington mellett Dakota Fanning (A tűzben edzett féri; A világok harca) és Gaia Scodellaro (That Dirty Black Bag; You, Me and the Apocalypse) is látható, akiket nem közölt főszerepekben láthatunk.

Antoine Fuqua (Kiképzés, A hét mesterlövész) visszatér a harmadik részre, valamint az első két részt is jegyző Richard Wenk írta az új film forgatókönyvét. Magáról a sztoriról nem árultak el részleteket, de minden bizonnyal ez lesz 2023 egyik legjobban várt címe, főleg, hogy a közönség már nagyon várja Washington és Fanning találkozását a filmvásznon.

A védelmező 3. része 2023. szeptember 1-jén kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Denzel Washington
Filmek

Denzel Washington karakteréről mesélt Ridley Scott a Gladiátor készülő folytatásában

A Gladiátor 2. forgatása most hogy újra sínen van, Ridley Scott arról...

A védelmező 3.
Filmkritikák

A védelmező 3. kritika

A védelmező 3. nem lett méltó befejezés, de az akciójelenetek és Denzel...