Megmutatta magát a XIII Remake fegyverarzenálja

Csak győzzük tölténnyel.

A 2003-ban napvilágot látott FPS, a XIII átdolgozott kiadása már nyáron megmutatta magát, azóta viszont kisebb csend övezte a projektet. Most, a megjelenéshez közelítve ismét jelt adott magáról a Remake, méghozzá egy trailer formájában, ami a játékban használható fegyvereket veszi górcső alá.

Az eredeti játékból ismert fegyvertár minden közkedvelt eszköze tiszteletét teszi majd. Rengeteg opciónk lesz ellenségeink ritkítására, az induláskor kapott pisztolytól kezdve egészen a gránátvetővel felszerelt automata gépfegyverig. Ha minden kötél szakad, az öklünket is bevethetjük, vagy ha nagyobb falatnak bizonyulna egy-egy ellenfél, a Bazooka is hasznos lehet. Emellett akadnak olyan pikáns darabok is, mint a nyílpuska és a szigonypuska, úgyhogy garantáltan mindenki meg fogja találni a stílusához illő repertoárt.

A XIII Remake november 10-én érkezik, Xbox One és PlayStation 4 platformokra, illetve PC-re. A jövő év során a Nintendo Switch megjelenés is esedékes, erről azonban egyelőre nincs pontosabb információ.

Total
0
Shares
Previous Article
Michael Keaton

Michael Keaton reagált a róla szóló hírekre, hogy Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben

Next Article
Megan Fox

Az első képek a talpig véres, megbilincselt Megan Fox főszereplésével készült Till Death horrorból

Related Posts