Wide Screen
Image default
Filmek

Meglepő dolgok derültek ki a Joker-filmről

Néhány új részletre derült fény Todd Phillips rendező keze alatt készülő Joker-filmről, beleértve, hogy milyen kapcsolata lesz Batmannel és kinek ajánlották fel Joker édesanyjának szerepét.

Amikor először hallottunk a Warner Bros. készülő tervéről, hogy Joker eredettörténetet kap, úgy hittük, hogy a film semmilyen formában sem fog kapcsolódni A Sötét lovaghoz, és bár Batmannel tutibiztos nem találkozunk a filmben, úgy tűnik, hogy mégis lesz valamiféle kapcsolat a két karakter között.

Jeff Sneider a Collider újságírója legutóbbi adásban arról beszélt, hogy Thomas Wayne nagy szerepet fog játszani a filmben. Egyelőre rejtély, hogy Bruce Wayne, azaz Batman apja milyen szerepet tölt be a filmben, de amennyiben Thomas a forgatókönyvben fontos szerepet kap, akkor az sem kizárt, hogy a fiatal Bruce is felbukkan majd pár képkocka erejére.

Időközben a The Wrap munkatársa, Umberto Gonzalez úgy hallotta, hogy a kétszeres Oscar-díjas színésznőt Frances McDormand-ot kérték fel, hogy játssza el Joker édesanyját a filmben. Azonban McDormand visszautasította a szerepet, de a stúdió továbbra is egy nagy nevet szeretne szerződni a szerepre. A Warner nem bízza a véletlenre, csupa A-listás színészekkel kívánja elkészíteni az 55 millió dollárból gazdálkodó önálló filmet, aminek forgatása hetekben belül elkezdődik New Yorkban.

Még több a témában...

James Gunn teljes egészében egy Suicide Squad rebooton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Még egy őrült előzetes az Öngyilkos osztaghoz

Kévés Bence Mihály

Josh Gad újfent Pingvin szerepére utalgat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon