Főoldal Filmek Meglepő dolgok derültek ki a Joker-filmről
Filmek

Meglepő dolgok derültek ki a Joker-filmről

Néhány új részletre derült fény Todd Phillips rendező keze alatt készülő Joker-filmről, beleértve, hogy milyen kapcsolata lesz Batmannel és kinek ajánlották fel Joker édesanyjának szerepét.

718

Néhány új részletre derült fény Todd Phillips rendező keze alatt készülő Joker-filmről, beleértve, hogy milyen kapcsolata lesz Batmannel és kinek ajánlották fel Joker édesanyjának szerepét.

Amikor először hallottunk a Warner Bros. készülő tervéről, hogy Joker eredettörténetet kap, úgy hittük, hogy a film semmilyen formában sem fog kapcsolódni A Sötét lovaghoz, és bár Batmannel tutibiztos nem találkozunk a filmben, úgy tűnik, hogy mégis lesz valamiféle kapcsolat a két karakter között.

Jeff Sneider a Collider újságírója legutóbbi adásban arról beszélt, hogy Thomas Wayne nagy szerepet fog játszani a filmben. Egyelőre rejtély, hogy Bruce Wayne, azaz Batman apja milyen szerepet tölt be a filmben, de amennyiben Thomas a forgatókönyvben fontos szerepet kap, akkor az sem kizárt, hogy a fiatal Bruce is felbukkan majd pár képkocka erejére.

Időközben a The Wrap munkatársa, Umberto Gonzalez úgy hallotta, hogy a kétszeres Oscar-díjas színésznőt Frances McDormand-ot kérték fel, hogy játssza el Joker édesanyját a filmben. Azonban McDormand visszautasította a szerepet, de a stúdió továbbra is egy nagy nevet szeretne szerződni a szerepre. A Warner nem bízza a véletlenre, csupa A-listás színészekkel kívánja elkészíteni az 55 millió dollárból gazdálkodó önálló filmet, aminek forgatása hetekben belül elkezdődik New Yorkban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.