x
Játékok

Megjelent Motkány legújabb kalandja!

Végre megjelent konzolokra Motkány legújabb 3D-s kalandja, amely biztosan elvarázsol.

Megjelent Motkány legújabb kalandja!
  • Publishedoktóber 18, 2019

Végre megjelent konzolokra Motkány legújabb 3D-s kalandja, amely biztosan elvarázsol.

Az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure egy vadonatúj, 3D-s akció-kaland játék, amiben egy izgalmas utazásra indulhatnak a játékosok Motkánnyal, hogy visszaszerezzék imádott makkját fagyos vidékek, őrjöngő gejzírek és forró lávafolyamok között kalandozva, miközben különleges képességeket megnyitó kincseket keresnek, amikkel Motkány képes magasabbra ugrani, erősebben megragadni a tárgyakat és sok másra! Leld meg az összes kincset ebben a vadonatúj Jégkorszak kalandban!

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, amit elértünk ezzel a játékkal, és ahogy sikerült elkapnunk vele a Jégkorszak-univerzum hangulatát” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Célunk olyan játékokat készíteni, amik a világ legnagyobb és legkedveltebb gyerekeknek szóló sorozatain alapulnak, szórakoztatják az egész családot, és a legmagasabb minőséget képviselik. Ez a játék megfelel mind a három kitételnek és alig várjuk, hogy a játékosok is rátegyék a kezüket Motkány legújabb kalandjára.”

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.