Wide Screen
Image default
Játékok

Megjelent Motkány legújabb kalandja!

Végre megjelent konzolokra Motkány legújabb 3D-s kalandja, amely biztosan elvarázsol.

Az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure egy vadonatúj, 3D-s akció-kaland játék, amiben egy izgalmas utazásra indulhatnak a játékosok Motkánnyal, hogy visszaszerezzék imádott makkját fagyos vidékek, őrjöngő gejzírek és forró lávafolyamok között kalandozva, miközben különleges képességeket megnyitó kincseket keresnek, amikkel Motkány képes magasabbra ugrani, erősebben megragadni a tárgyakat és sok másra! Leld meg az összes kincset ebben a vadonatúj Jégkorszak kalandban!

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, amit elértünk ezzel a játékkal, és ahogy sikerült elkapnunk vele a Jégkorszak-univerzum hangulatát” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Célunk olyan játékokat készíteni, amik a világ legnagyobb és legkedveltebb gyerekeknek szóló sorozatain alapulnak, szórakoztatják az egész családot, és a legmagasabb minőséget képviselik. Ez a játék megfelel mind a három kitételnek és alig várjuk, hogy a játékosok is rátegyék a kezüket Motkány legújabb kalandjára.”

Az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Még több a témában...

Készül a Resident Evil Harmadik játékának remakeje!

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: F1 2019

Ragács András

Még a tavasszal jöhet az új lemezmeghajtó nélküli és olcsóbb Xbox One

Bukor Márk

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább