Főoldal Játékok Megjelent a Skelattack
Játékok

Megjelent a Skelattack

Csontvázas mókázás a Konami és az Ukuza koprodukciójában.

433

Ez a csak digitálisan elérhető, új IP az Alvilágba vezeti be a játékosokat. A túlvilágot mókás, bájos és olykor halálos lakói népesítik be. A játék feje tetejére állítja a dungeon crawler narratívát, ahogy a játékosokat olyan lények bőrébe bújtatja, akik világukat igyekeznek megvédeni a megszálló emberi fenyegetéstől. Az Alvilág újonnan elhunyt tagjaként és a vidám Aftervale lakójaként Skullynak még éppen csak sikerült elfogadni csontváz létét és a halál állapotát. Ahogy felkészül, hogy a Remembrance során megtudja mégis ki volt előző életében, Skully egy harc közepében találja magát, ahol meg kell védenie otthonát a fentről támadó emberektől. Törekvésük során, hogy ellopják a holtak lelkét lángra gyújtó Kék Lángot, az emberek foglyul ejtik Aftervale öreg bölcsét, Elzedon-t. Skully és megbízható denevérbarátja, Imber oldalán a játékosoknak mindkét karaktert irányítva kell átugrani, átvágni és átrepülni az Alvilágon. Céljuk, hogy megfékezzék az emberi fenyegetést, valamint megmentsék az öreg bölcset és a Kék Lángot.

Minden pálya veszedelmek és bájos elemek élénk keveréke színes, kézzel rajzolt környezettel és karakterekkel. A játékosok elmerülhetnek ebben a Tim Burton inspirálta világban, és újra ellátogatnak a már bejárt pályákra, hogy felfedjék titkaikat. Az szemkápráztató művészi stílus közepette egy szórakoztató és gördülékeny platformer várja a játékosokat. Skully és Imber számos képességét bevetve kell falon lecsúsznunk, repülnünk, ugranunk és küzdenünk, hogy felülkerekedjünk az akadályokon és fejtörőkön. A KONAMI és a független játékfejlesztő Ukuza Inc. kapcsolata egy egyedi törekvés a kiadónak, hogy nyugati címekkel töltse fel kínálatát.

A Skelattack már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.