Wide Screen
Image default
Játékok

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Lara Croft legújabb kalandját most már minden eddiginél teljesebben élvezhetjük.

Valahogy a tavalyi ősz erős játékkínálatában is ki tudott emelkedni a Shadow of the Tomb Raider neve. Valószínűleg köszönhető ez annak, hogy a Square Enix egy egészen pofás szériát rottyantott össze a fiatal régész kalandjaiból, amely sokszor már egészen Uncharted-i magasságokba emelkedett. Ez nagy szó, hiszen a Naughty Dog műve gyakorlatilag a nagy betűs példa kategórián belül. Most egy minden eddiginél teljesebb változat érkezett belőle.

Az alapjátékot, valamint annak mind a 7 kiegészítőjét tartalmazó Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition mától kapható, amivel a játékosok minden plusz sírkamrával, fegyverrel, kosztümmel és képességgel együtt élhetik át Lara Croft eredettörténetének lezáró fejezetét PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Shadow of the Tomb Raider keretében Larának egy a sorozat történetének legnagyobb sírkamráival, rejtett titkokkal és ravasz ellenfelekkel teli káprázatos világot kell beutaznia. Ahogy az idővel versengve igyekszik megmenteni a világot a maja apokalipszistől, Larából az a Tomb Raider válik, amire rendeltetett.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több a témában...

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

Már érkezik is a Yakuza: Like a Dragon első DLC-je

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon