Wide Screen
Image default
Játékok

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Lara Croft legújabb kalandját most már minden eddiginél teljesebben élvezhetjük.

Valahogy a tavalyi ősz erős játékkínálatában is ki tudott emelkedni a Shadow of the Tomb Raider neve. Valószínűleg köszönhető ez annak, hogy a Square Enix egy egészen pofás szériát rottyantott össze a fiatal régész kalandjaiból, amely sokszor már egészen Uncharted-i magasságokba emelkedett. Ez nagy szó, hiszen a Naughty Dog műve gyakorlatilag a nagy betűs példa kategórián belül. Most egy minden eddiginél teljesebb változat érkezett belőle.

Az alapjátékot, valamint annak mind a 7 kiegészítőjét tartalmazó Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition mától kapható, amivel a játékosok minden plusz sírkamrával, fegyverrel, kosztümmel és képességgel együtt élhetik át Lara Croft eredettörténetének lezáró fejezetét PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Shadow of the Tomb Raider keretében Larának egy a sorozat történetének legnagyobb sírkamráival, rejtett titkokkal és ravasz ellenfelekkel teli káprázatos világot kell beutaznia. Ahogy az idővel versengve igyekszik megmenteni a világot a maja apokalipszistől, Larából az a Tomb Raider válik, amire rendeltetett.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több a témában...

Végre megjelent a The Outer Worlds

Héja Szabolcs

[E3 2019] A Bosszúállók és a Gears 5 már biztos helyet kapnak

Bukor Márk

Így alakul a szeptember közepe-eleje Angliában játékeladási szempontból

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább