Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Lara Croft legújabb kalandját most már minden eddiginél teljesebben élvezhetjük.

Lara Croft legújabb kalandját most már minden eddiginél teljesebben élvezhetjük.

Valahogy a tavalyi ősz erős játékkínálatában is ki tudott emelkedni a Shadow of the Tomb Raider neve. Valószínűleg köszönhető ez annak, hogy a Square Enix egy egészen pofás szériát rottyantott össze a fiatal régész kalandjaiból, amely sokszor már egészen Uncharted-i magasságokba emelkedett. Ez nagy szó, hiszen a Naughty Dog műve gyakorlatilag a nagy betűs példa kategórián belül. Most egy minden eddiginél teljesebb változat érkezett belőle.

Az alapjátékot, valamint annak mind a 7 kiegészítőjét tartalmazó Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition mától kapható, amivel a játékosok minden plusz sírkamrával, fegyverrel, kosztümmel és képességgel együtt élhetik át Lara Croft eredettörténetének lezáró fejezetét PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Shadow of the Tomb Raider keretében Larának egy a sorozat történetének legnagyobb sírkamráival, rejtett titkokkal és ravasz ellenfelekkel teli káprázatos világot kell beutaznia. Ahogy az idővel versengve igyekszik megmenteni a világot a maja apokalipszistől, Larából az a Tomb Raider válik, amire rendeltetett.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Total
8
Shares
Previous Article
Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

Betolták a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk új előzetesét

Next Article

Martin Scorsese: „Igen, azt mondtam, hogy a Marvel-filmek nem valódi filmek. Most pedig engedjétek meg, hogy elmagyarázzam, mire is gondoltam.”

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!