Megjelenési dátumot kapott a The Walking Dead Onslaught

Nem kell sokat várnunk a VR kalandra.

Az AMC sikersorozata több jobb és kevésbé jó játékadaptációt megélt az évek alatt, a legújabb projekt pedig egy virtuális valóságba helyezett játék lesz. A létezéséről már több mint egy éve tudni lehet, sőt, az eredeti tervek szerint már tavaly meg kellett volna érkeznie. A halasztást követően rohamtempóban dolgoztak a fejlesztők, most pedig az új, végleges megjelenési dátumot is csatolták a címhez. A bejelentést egy, exkluzívan az IGN csatornáján megjelent gameplay előzeteshez csatolták.

Az előzetesből látható, hogy a sorozat három legfőbb karakterét irányíthatjuk, és mindenki a saját stílusában fog küzdeni az élőhalottakkal. Rick, Daryl és Michonne is feltűnik, utóbbi különösen izgalmasan hangzik, mert ikonikus katanájával öldökölni igazán vad élmény lehet VR szemüveggel. Nem tudunk információt arról, hogy a sorozat eseményeit követni fogja-e a játék, valószínűleg inkább az alapmű hangulatát idéző arénákat kell várnunk, mintsem komolyabb singleplayer sztorit.

A The Walking Dead Onslaught tehát szeptember 29-én rajtol, és PlayStation VR, Oculus vagy Steam VR által lesz játszható. Az előrendelők Steamen megkaphatják a “Golden Katana” és “Golden Knuckle Knife” névre keresztelt fegyvereket, valamint a “Sheriff Rick” és “Hunter Daryl” kinézetet a két főhős számára.

Total
0
Shares
Previous Article

Gameplay felvétel érkezett az Atomic Heart next-gen változatából

Next Article
A láthatatlan ember

Elisabeth Moss és a Blumhouse csapata új horrorfilmen dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!