Wide Screen
Image default
Játékok

Megjelenési dátumot kapott a PACER

Nem kell sokat várni a futurisztikus versenyekre.

Az R8 Games csapata bejelentette, idén ősszel megjelentetik régóta készülő játékukat, a PACER-t. A projekt eredetileg Formula Fusion címen futott, de ezt a verziót visszavonták, és más néven folytatták a fejlesztést.

A PACER-t lényegében a Wipeout széria szellemi utódjaként lehet jellemezni. 2075-ben járunk, a Pacer World Championship nevezetű eseményen, ahol bizonyítanunk kell, hogy mi vagyunk a galaxis legjobb pilótái. Ezt antigravitációs versenypályákon kell megtennünk, miközben a pilóták azon is ügyködnek, hogy fegyverekkel felszerelt járműveikkel kiiktassanak minket. Egy látványos előzetes is érkezett a bejelentés mellé, amely nagyjából tükrözi, milyen tempót és hangulatot érdemes várnunk.

A digitális áruházakba felkerült leírás alapján bőven lesz mivel elütnünk az időt. Tizennégy különböző pályán száguldozhatunk 400km/h kategóriától egészen 1000 km/h-ig, ráadásul ezt nem csak a mesterséges intelligencia ellen tehetjük meg. Egy masszív multiplayer mód is helyet kap a játékban, ahol akár egyszerre tízen is borsot törhetünk egymás orra alá.

A PACER szeptember 17-én érkezik PlayStation 4 és Xbox One platformokra, valamint PC-re, utóbbin kizárólag a Steam kínálatában lesz kapható.

Még több a témában...

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Fonyódi Dávid

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat