Főoldal Játékok Megjelenési dátumot kapott a PACER
Játékok

Megjelenési dátumot kapott a PACER

Nem kell sokat várni a futurisztikus versenyekre.

653
SuperResolution

Az R8 Games csapata bejelentette, idén ősszel megjelentetik régóta készülő játékukat, a PACER-t. A projekt eredetileg Formula Fusion címen futott, de ezt a verziót visszavonták, és más néven folytatták a fejlesztést.

A PACER-t lényegében a Wipeout széria szellemi utódjaként lehet jellemezni. 2075-ben járunk, a Pacer World Championship nevezetű eseményen, ahol bizonyítanunk kell, hogy mi vagyunk a galaxis legjobb pilótái. Ezt antigravitációs versenypályákon kell megtennünk, miközben a pilóták azon is ügyködnek, hogy fegyverekkel felszerelt járműveikkel kiiktassanak minket. Egy látványos előzetes is érkezett a bejelentés mellé, amely nagyjából tükrözi, milyen tempót és hangulatot érdemes várnunk.

A digitális áruházakba felkerült leírás alapján bőven lesz mivel elütnünk az időt. Tizennégy különböző pályán száguldozhatunk 400km/h kategóriától egészen 1000 km/h-ig, ráadásul ezt nem csak a mesterséges intelligencia ellen tehetjük meg. Egy masszív multiplayer mód is helyet kap a játékban, ahol akár egyszerre tízen is borsot törhetünk egymás orra alá.

A PACER szeptember 17-én érkezik PlayStation 4 és Xbox One platformokra, valamint PC-re, utóbbin kizárólag a Steam kínálatában lesz kapható.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.