Mégis lesz PS4 Pro patch a The Outer Worlds szempontjából is

Hivatalos közleményt adott ki a Private Division, amiben az erősebb konzolok kihasználását részletezik jobban számunkra.

Hivatalos közleményt adott ki a Private Division, amiben az erősebb konzolok kihasználását részletezik jobban számunkra.

A The Outer Worlds fejlesztői rendesen felborzolták a kedélyeket, amikor olyan állítást tettek, hogy nem lesz PS4 Pro-s patch a játékukhoz. Később azonban maguk is elismerték, hogy ez így ebben a formában csak egy féligazságként tekinthető. Egy hivatalos közlemény is kiadtak Twitteren, amiben pontosították tehát az állításukat, amely jelenleg így néz ki:

Tehát mint láthatjátok, PS4 Pro-n alapból 1440P-s felbontást fog megütni a játék még Xbox One X-en natív 4K-t. Ezen mehetett félre a kommunikáció. Így már sokkal érthetőbb és elfogadhatóbb, hiszen a PS4 Pro egy alapvetően gyengébb konzol, amelynél a fejlesztők szerint így tud majd igazán jól futni a játék. Semmi ok tehát a pánikra, a The Outer Worlds is ki fogja használni MINDKÉT erősebb konzol erejét, ilyen-olyan módon. Ráadásul arra is fel kell készülni, hogy hatalmas Day One frissítést kap majd a játék. Az Xbox tulajok olyan 38 GB-ra számíthatnak, még a PS4 tulajok 18 Gb-ra. Tehát aki fizikális formában veszi meg a játékot készüljön fel, mert körülbelül még egyszer le kell majd azt töltenie.

Total
2
Shares
Previous Article
Jurassic World

A Jurassic World franchise producere elárulta, mikor kezdődik a harmadik rész forgatása

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Taika Waititi még nem tudja, hogy a Végjátékban látott kissé túlsúlyos Thort látjuk-e a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!