Főoldal Játékok Mégis lesz PS4 Pro patch a The Outer Worlds szempontjából is
Játékok

Mégis lesz PS4 Pro patch a The Outer Worlds szempontjából is

Hivatalos közleményt adott ki a Private Division, amiben az erősebb konzolok kihasználását részletezik jobban számunkra.

505

Hivatalos közleményt adott ki a Private Division, amiben az erősebb konzolok kihasználását részletezik jobban számunkra.

A The Outer Worlds fejlesztői rendesen felborzolták a kedélyeket, amikor olyan állítást tettek, hogy nem lesz PS4 Pro-s patch a játékukhoz. Később azonban maguk is elismerték, hogy ez így ebben a formában csak egy féligazságként tekinthető. Egy hivatalos közlemény is kiadtak Twitteren, amiben pontosították tehát az állításukat, amely jelenleg így néz ki:

Tehát mint láthatjátok, PS4 Pro-n alapból 1440P-s felbontást fog megütni a játék még Xbox One X-en natív 4K-t. Ezen mehetett félre a kommunikáció. Így már sokkal érthetőbb és elfogadhatóbb, hiszen a PS4 Pro egy alapvetően gyengébb konzol, amelynél a fejlesztők szerint így tud majd igazán jól futni a játék. Semmi ok tehát a pánikra, a The Outer Worlds is ki fogja használni MINDKÉT erősebb konzol erejét, ilyen-olyan módon. Ráadásul arra is fel kell készülni, hogy hatalmas Day One frissítést kap majd a játék. Az Xbox tulajok olyan 38 GB-ra számíthatnak, még a PS4 tulajok 18 Gb-ra. Tehát aki fizikális formában veszi meg a játékot készüljön fel, mert körülbelül még egyszer le kell majd azt töltenie.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.