Wide Screen
Image default
Játékok

Mégis lesz PS4 Pro patch a The Outer Worlds szempontjából is

Hivatalos közleményt adott ki a Private Division, amiben az erősebb konzolok kihasználását részletezik jobban számunkra.

Hivatalos közleményt adott ki a Private Division, amiben az erősebb konzolok kihasználását részletezik jobban számunkra.

A The Outer Worlds fejlesztői rendesen felborzolták a kedélyeket, amikor olyan állítást tettek, hogy nem lesz PS4 Pro-s patch a játékukhoz. Később azonban maguk is elismerték, hogy ez így ebben a formában csak egy féligazságként tekinthető. Egy hivatalos közlemény is kiadtak Twitteren, amiben pontosították tehát az állításukat, amely jelenleg így néz ki:

Tehát mint láthatjátok, PS4 Pro-n alapból 1440P-s felbontást fog megütni a játék még Xbox One X-en natív 4K-t. Ezen mehetett félre a kommunikáció. Így már sokkal érthetőbb és elfogadhatóbb, hiszen a PS4 Pro egy alapvetően gyengébb konzol, amelynél a fejlesztők szerint így tud majd igazán jól futni a játék. Semmi ok tehát a pánikra, a The Outer Worlds is ki fogja használni MINDKÉT erősebb konzol erejét, ilyen-olyan módon. Ráadásul arra is fel kell készülni, hogy hatalmas Day One frissítést kap majd a játék. Az Xbox tulajok olyan 38 GB-ra számíthatnak, még a PS4 tulajok 18 Gb-ra. Tehát aki fizikális formában veszi meg a játékot készüljön fel, mert körülbelül még egyszer le kell majd azt töltenie.

Még több a témában...

Augusztus végén érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Fonyódi Dávid

Jövő héten bemutatkoznak a PlayStation 5 játékai

Sinka Tamás

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat