Venom

Mégis készült egy durvább változat a Venom-filmből?

Ruben Fleischer egy interjúban utalt arra, hogy talán kapunk egy durvább Venom kiadást a jövőben, és hogy lesz-e stáblista utáni jelenet.

Ruben Fleischer egy interjúban utalt arra, hogy talán kapunk egy durvább Venom kiadást a jövőben, és hogy lesz-e stáblista utáni jelenet.

A napokban kiderült, hogy a Venom családbarát lesz, tehát nem kapta meg a sokak által áhított 18-as karikát, mert csak PG-13 korhatárral kerül a mozikba világszerte. A Sony a Deadpool és a Logan – Farkas sikere után – melyek R-besorolást megkapták – nem mert kockáztatni a szimbiotákkal, s inkább a biztos nyereségre mentek, azonban a legfrissebb hírek szerint készült a filmből egy olyan vágás is, ami ennél sokkal durvább lesz, és talán a DVD, illetve a Blu-ray kiadással erre is szert tehetünk.

Ruben Fleischer rendezőt a napokban arról is faggatták, hogy készült-e a filmből egy olyan változat is, amit az otthoni megjelenéssel terveznek piacra dobni.

Nem jelentek ki semmit, meglátjuk, hogyan teljesít a kasszák előtt, de azt hiszem, hogy nem zárhatunk ki semmit.

Fleischertől már megszokhattuk, hogy olykor ködösen fogalmaz, de talán most kijelenthető, hogy van némi remény egy cenzúrázatlan változatra. Az interjú során azt is megtudtuk, hogy érdemes lesz végig ülnünk a stáblistát, ugyanis ahogy azt megszokhattuk a képregényfilmek zöménél, itt is legalább egy jelenettel találják szembe magukat a rajongók.

Úgy gondolom, hogy a szuperhősfilmek esetében nagy hiba, ha nem ülöd végig a stáblistát.

Vagyis a direktor világossá tette, hogy extra jelenet lesz a film végén, ami akár egy új karakter, esetleg Vérontó felvezetését is jelentheti. Azt tudjuk, hogy Woody Harrelson szerepet kap a filmben, csak az nem világos, hogy kit alakít majd. De ahogy a színész fogalmazott a múltban, karaktere inkább egy felvezetőt kap, és egy későbbi folytatásban kap nagyobb szerepet. Nos, hamarosan kiderül, hogy mit látunk, hiszen október 4-én érkezik a hazai mozikba a Venom.

Total
60
Shares
Previous Article

Jövő héten érkezik a Marvel kapitány első előzetese

Next Article

Nagyon máshogy alakult volna a Predator – A ragadozó befejezése

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!