Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Legalábbis a Capcom törekedni fog erre.

A kivételes körülmények között online rendezett Tokyo Game Show 2020 eseményen a Capcom egy saját ablakot kapott, ahol prezentálhatta új bejelentéseit. Annak ellenére, hogy a korábbi pletykák alapján lehetetlennek tűnt, hogy a stúdió következő nagy címe, a Resident Evil 8: Village a jelen generációs gépekre is megjelenjen, egy nyilatkozat azt sugallja, hogy nagyon is tervben van a portolás.

Tsuyoshi Kanda, a játék producere jelezte, hogy a játék PS4-es és Xbox One-os kiadása egyáltalán nem kizárt, sőt, számolnak vele a jövőben. Hangsúlyosan kiemelte, hogy a projekt kifejezetten a következő generációra készül, és a next-gen gépek erőforrásaiban bízva törekedtek a legjobb minőségre. Azonban azokat a rajongókat sem szeretnék kihagyni a kalandból, akik később tervezik a váltást. Elmondása szerint nem ígérheti meg, hogy elkészülnek a portok, azonban mindent megtesznek majd azért, hogy mindenki borzonghasson az elátkozott faluban.

Azonban nem csak ezzel az információval készült a Capcom, a játék kulisszái mögé is betekintést engedtek. A The Making of Resident Evil Village: Winter Comes for Ethan című, fejlesztői kommentárral ellátott videóban a franchise legendás alakja, Chris Redfield, és a nyolcadik epizód főhőse, Ethan Winters kerül a középpontba. A prezentáció tartalmaz nagyjából fél percnyi, a játékmenetet megpedzegető anyagot is, de ebből azért sok minden nem derül ki. Megtekintése ettől függetlenül ajánlott, kifejezetten érdekes információk hangzanak el az új főszereplőről.

A Resident Evil 8: Village valamikor 2021 folyamán érkezik. PlayStation 5-re és az Xbox Series család gépeire, valamint PC-re biztosan, a jelen generációs megjelenésben pedig bizakodunk, és ha hivatalossá válna, jelezzük.

Total
0
Shares
Previous Article
Constantine Zatanna

Az HBO Max több A sötét Igazság Ligája spin-off sorozattal készül, John Constantine és Zatanna is sajátot kaphat

Next Article
Jurassic Park

Colin Trevorrow szerint az eredeti filmek sztárjai nagyon fontos szerepet fognak játszani a folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!