Főoldal Sorozatok Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

269
Vasszív
Forrás: Marvel Studios

A sorozatot 2 éve jelentették be, majd többszöri halasztás után a Disney rendezvényén megerősítették, hogy a Marvel Studios készülő sorozata, a Vasszív 2025-ben debütál a Disney+ felületén. A hirdetőknek szervezett eseményen még egy előzetest is levetítettek a sorozatból, de ezt egyelőre nem osztották meg a nagyérdeművel.

Thorne és társszereplője, Anthony Ramos személyesen is megjelent tegnap, hogy beharangozzák az előzetest a jelenlévőknek. Sajnálattal közöljük, hogy az előzetest nem töltötték fel, de így sincs okuk a panaszra a rajongóknak, hiszen alig mutattak valamit a Disney+ sorozatából. Néhány rövid jelenetben látható volt Riri Williams (Dominique Thorne) küzdelme, hogy megépítse páncélját. A leírások alapján a sorozatot inkább egy eredettörténetként kell elképzelni, ugyanis az MIT hallgatójaként ismerhetjük meg a főszereplőt, itt páncél megépítéséhez Riri alkatrészeket lop a campusról, majd emiatt kirúgják az egyetemről.

A képregényolvasóknak ez nem okoz nagy meglepetést, mivel Riri eredettörténete szerint elhagyja az iskolát, miután szembesítik a lopásokkal. Az előzetes többi részében látványos akciójeleneteket láthattunk a már megépített Vasszív páncéllal.

“Amíg minden teljesen rosszul nem alakul, és találkozik az én gonosz karakteremmel,” folytatta Ramos. Ahogyan a 2022-es D23-on megerősítették, Ramos Parker Robbinst, más néven a szupergonosz The Hoodot fogja alakítani.

Thorne a 2022-es Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben mutatkozott be Riri szerepében, de azóta nem kapott szerepet egyik produkcióban sem. A Vasszív először 2020-ban kapott megerősítést, amikor a Disney ismertette a Disney+ készülő projektjeit.

Vasszív
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események