Főoldal Sorozatok Megerősítést kapott, hogy készül a Vision Quest Disney+ sorozat, amiben visszatérhet az MCU legerősebb karaktere is
Sorozatok

Megerősítést kapott, hogy készül a Vision Quest Disney+ sorozat, amiben visszatérhet az MCU legerősebb karaktere is

A Fehér Vízió visszatér, és kezd körvonalazódni, miről fog szólni a Vision Quest.

330
Fehér Vízió

A pénteki napon egy olyan pletykáról számoltunk be, hogy egy új, Vízió-központú Disney+ sorozaton dolgoznak, amiben a Fehér Vízió kaphat főszerepet. Egy nappal később most egy szaklap megerősítette, hogy a Vision Quest című sorozat valóban fejlesztés alatt áll, sőt a WandaVízió egy másik szereplője is visszatérhet.

Tegnap reggel egy pletyka futott végig a világhálón, miszerint egy új Disney+ sorozat van készülőben, amelynek középpontjában a Vízió áll. Bettany korábban már utalt a Vízió visszatérésére, anélkül, hogy bármit is elárult volna. A hírt most a Deadline megerősítette, hogy a sorozat valóban készül a streaming szolgáltatás számára. A Vision Quest címet viselő sorozat középpontjában az android áll majd, aki “megpróbálja visszanyerni az emlékezetét és az emberi mivoltát”. A WandaVízió után Paul Bettany visszatér régi szerepében, és bár a visszatérése még nem hivatalos, várhatóan Elizabeth Olsen mint Wanda Maximoff, azaz Skarlát Boszorkány szerepében fog feltűnni.

A WandaVízió fináléjában kiderült, hogy a Vízió pusztán Wanda egyik teremtménye a HEX-ben, de a sorozatban bemutatták a Fehér Víziót is, amit a S.W.O.R.D. építette újjá, és arra programozták, hogy felkutassa és megölje a Skarlát Boszorkányt. Az epizód végén nyoma veszett a karakternek, miután kijelentette, hogy ő az “igazi Vízió”.

Az Agatha: Coven of Chaos című sorozat után ez lesz a második spinoff-sorozata a tavaly bemutatott WandaVízió-sorozatnak. Mindkét projektet Jac Schaeffer fogja felügyelni, aki az eredeti, Emmy-jelölt sorozat alkotója, írója és executive producere volt.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.