Főoldal Sorozatok A pletykák szerint a Fehér Vízióval a főszerepben egy sorozaton dolgozik a Marvel Studios
Sorozatok

A pletykák szerint a Fehér Vízióval a főszerepben egy sorozaton dolgozik a Marvel Studios

Saját sorozatot kaphat a Fehér Vízió a jövőben.

323
WandaVision

A Fehér Víziót a WandaVízió fináléja óta nem láttuk, de úgy tűnik, hogy a Marvel Studiosnak nagy tervei vannak a karakter jövőjével kapcsolatban, és lehet, hogy egy vadonatúj Disney+ sorozatot is terveznek, hogy visszahozzák a képernyőre a karaktert.

Jeff Sneider az elmúlt hetekben több nagy bejelentésről is lerántotta a leplet, kezdve azzal, hogy Harrison Ford csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz az új Ross tábornok szerepében. Most a The Anker munkatársa egy másik nagy hírről számolt be, hogy mikor tudhatunk meg többet a Fehér Vízió hollétéről. A The Hot Mic with Jeff and John legújabb epizódjában Sneider elárulta, hogy a Marvel Studios aktívan dolgozik egy új Disney+ sorozaton, ami a Vision Quest nevet viseli.

Azt mondták, hogy a Marvel jövő héten megnyitja az írói szobát egy Vision Quest című sorozathoz, amelynek címe ‘Vision Quest’ lesz.

Jeff Sneider

Bár azt nem tudta, hogy a potenciális új sorozat az azonos című képregény történetét adaptálná-e, biztosnak tűnt a forrásában, és figyelembe véve a múltját, valószínűleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szóban forgó projekt az 5. vagy 6. fázisban elkészülhet. Nehéz megmondani, hogy mikor kapunk hivatalos megerősítést a stúdiótól, mivel azonban még idén lesz egy Disney+ Day befektetői nap, akár egy bejelentést is kaphatunk.

A WandaVízió már feldolgozta a Vision Quest történetének egy részét, amelyben a Víziót szétszedték és egy vadonatúj, fehér testben szerelték össze újra, bár korábbi emlékei és érzelmei nélkül, ami végül azt eredményezte, hogy hátrahagyta Wanda Maximoffot (Elizabeth Olsen).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...