WandaVision

Megerősítést kapott, hogy dupla résszel érkezik a WandaVision jövő hét pénteken

Egyből dupla epizóddal kezd a WandaVision.

Véget vetettek a hetek óta tartó spekulációnak, hogy január 15-én hány résszel debütál a Marvel Studios első élőszereplős sorozata, a WandaVision. A Disney+ a mai napon megerősítette, hogy dupla résszel robban be Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozata a streamingszolgáltatón egy hét múlva.

Nem sokkal azután, hogy megerősítést kapott, a WandaVision kilenc epizódból áll majd, a rajongók azon kezdtek találgatni, hogy vajon két részes premierre, vagy fináléra kerül majd-e sor. Végül is a stúdió úgy döntött, hogy inkább a kezdés fog nagyot szólni, hiszen a finálét követve érkezik az újabb Marvel-sorozat, a The Falcon and the Winter Soldier.

A sorozatot január 15-én fogják bemutatni, a fináléra pedig március 5-én kerül sor, és így marad elég ideje a rajongóknak felkészülni a következő nagy menetre. Sólyom és Bucky közös sorozatát csak március 15-én fogják bemutatni, szintén a Disney+ szolgáltatón. Az új részeket kéthetes ciklusban fogják bemutatni. Az előttünk álló időben el leszünk halmozva Marvel alkotásokkal, amire rendesen rászolgáltunk, hiszen az utolsó alkotást még 2019 júliusában mutatták be, ami a Pókember: Idegenben volt.

Közben azt is megtudtuk, hogy csak az első három részt osztják meg a sajtóval a megjelenés előtt, és a fennmaradó hat részt a rajongókkal együtt tudják majd megtekinteni. Ez arra enged következtetni, hogy a sorozat későbbi részeiben nem várt fordulatokra lehet számítani, amit a Marvel Studios szeretne a legnagyobb titokban tartani.

A WandaVision egy olyan klasszikus sitcom televíziós műsor, amiben Wanda Maximoff és Vízió – a két nagyhatalmú személy egy idealizált kertvárosban él -, akik egy napon azon kezdenek töprengeni, hogy nem minden olyan, aminek látszik. A sorozatot rendezte Matt Shakman, írta Jac Schaeffer.

Total
4
Shares
Previous Article
Brie Larson

Brie Larson otthonában, saját edzőtermében készül a Marvel Kapitány 2. forgatására

Next Article
Trónok harca

Több mint a nézők felét elvesztette az HBO, amikor véget ért a Trónok harca

Related Posts