John Wick

Megérkeztek az első hivatalos képek a John Wick 3. részből

Mutatjuk az első hivatalos képeket a várva várt John Wick: 3. felvonás franchise harmadik részéből.

Mutatjuk az első hivatalos képeket a várva várt John Wick: 3. felvonás franchise harmadik részéből.

Az Entertainment Weekly jóvoltából nemcsak a Disney élőszereplős Aladdin feldolgozása kapott hivatalos képeket, hanem Keanu Reeves főszerepében készült John Wick franchise harmadik felvonása. John Wick bérgyilkos legutóbb megsértette a The Continental szálloda szabályait és vérdíjat tűztek ki fejére, így most a világ legjobb bérgyilkosai vannak a nyomában. Azonban a folytatásban segítőkre talál a főszereplő Halle Berry Szófia nevű karakterében, hogy közösen éljék túl az eseményeket.

A John Wick: Parabellum (a film hivatalos címe) korábban kiadott hivatalos szinopszis:

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

Reeves és Berry mellett feltűnik még a folytatásban Mark Dacascos, Ian McShane, Lance Reddick, (Boban Marjanovi) és Laurence Fishburne. Tervezett bemutató 2019. május 17.

Total
17
Shares
Previous Article

Befutott a Hellboy-reboot első előzetese!

Next Article

Szinkronos előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!