Wide Screen
Image default
Filmek

Keanu Reeves elárulta a John Wick 3. címét

Sokáig csak John Wick: 3. felvonás néven hivatkoztunk a filmre, azonban este Keanu Reeves felfedte a valódi címét a folytatásnak.

A ComingSoon oldal készített interjút a franchise főszereplőjét megformáló Keanu Reeves színésszel, aki a beszélgetés alatt elárulta, hogy a harmadik rész a John Wick: Parabellum néven kerül mozikba 2019-ben. A színész azt is elárulta, hogy mit jelent az alcím: „felkészülés a háborúra”, Reeves a következőt árulta el a címről:

Ez egy híres mondat része, „Si vis pacem, para bellum”, ami lefordítva annyit jelent, hogy „ha békét akarsz, készülj fel a háborúra.”

Reeves mellett visszatér Chad Stahelski a második rész rendezője is, a forgatókönyvön pedig négy különböző rendező is dolgozott, köztük Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Collins és Marc Abrams. A harmadik rész forgatása egy ideje már tart, azonban jelek szerint hamarosan végeznek a new yorki jelentekkel is, hogy továbbálljanak Európa több városába, beleértve Oroszországot is.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

A John Wick: Parabellum néven érkező harmadik rész bemutatója 2019. május 17-én lesz az USA-ban.

Még több a témában...

Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán

Kévés Bence Mihály

Egészen vakmerő felvétel szivárgott ki a Mátrix 4. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Keanu Reeves karaktere, Neo elég csöves lett a Mátrix 4. forgatására

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon