John Wick

Keanu Reeves elárulta a John Wick 3. címét

Sokáig csak John Wick: 3. felvonás néven hivatkoztunk a filmre, azonban este Keanu Reeves felfedte a valódi címét a folytatásnak.

Sokáig csak John Wick: 3. felvonás néven hivatkoztunk a filmre, azonban este Keanu Reeves felfedte a valódi címét a folytatásnak.

A ComingSoon oldal készített interjút a franchise főszereplőjét megformáló Keanu Reeves színésszel, aki a beszélgetés alatt elárulta, hogy a harmadik rész a John Wick: Parabellum néven kerül mozikba 2019-ben. A színész azt is elárulta, hogy mit jelent az alcím: „felkészülés a háborúra”, Reeves a következőt árulta el a címről:

Ez egy híres mondat része, „Si vis pacem, para bellum”, ami lefordítva annyit jelent, hogy „ha békét akarsz, készülj fel a háborúra.”

Reeves mellett visszatér Chad Stahelski a második rész rendezője is, a forgatókönyvön pedig négy különböző rendező is dolgozott, köztük Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Collins és Marc Abrams. A harmadik rész forgatása egy ideje már tart, azonban jelek szerint hamarosan végeznek a new yorki jelentekkel is, hogy továbbálljanak Európa több városába, beleértve Oroszországot is.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

A John Wick: Parabellum néven érkező harmadik rész bemutatója 2019. május 17-én lesz az USA-ban.

Total
0
Shares
Previous Article
Bosszúállók

Újabb bizonyíték a Bosszúállók 4. időutazására

Next Article

Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!