John Wick

A John Wick: 3. felvonás New York-i forgatása befejeződött

Majdnem egy évvel, a május 17-ei bemutató előtt befejezték a John Wick: 3. felvonás forgatását New Yorkban. De még nem ért véget teljesen a munka.

Majdnem egy évvel, a május 17-ei bemutató előtt befejezték a John Wick: 3. felvonás forgatását New Yorkban. De még nem ért véget teljesen a munka.

Keanu Reeves vezetésével a John Wick franchise harmadik rész fogatása még április végén kezdődött, melyre az Oscar-díjas színősznőt, Halle Berryt is sikerült megnyerni. Most az OmegaUnderground oldal megtudta, hogy New York utcáin véget ért a munka, így a stáb arrébb áll, de látogatást tesznek még Spanyolországba, Marokkóba, Jordániába és talán még Oroszországba is tesznek egy rövid kitérőt mielőtt teljesen elkészülnének a harmadik résszel.

A New Yorki forgatáson készült fényképen Halle Berry is feltűnt, és mit ne mondjunk, nagyon szexi a színésznő:

Miközben a rajongók a harmadik részt várják, addig Starz bejelentett egy tévés spin-off sorozatot, ami a filmből megismert Continental Hotelra fókuszál majd. A készítők olyannyira komolyan gondolják a sorozatot, hogy még Reeves főszereplő is szerepet vállal benne. A sorozatot a The Continental címen tervezik bemutatni, és a The Hollywood Reporter forrásai szerint a sorozatot az eddig két John Wick részt szállító Chad Stahelski készíti majd, míg vezető produceri feladatokat Chris Collins látja el.

A John Wick: 3. felvonás bemutatója 2019. május 17-én lesz az USA-ban.

Total
0
Shares
Previous Article

Hamarosan érkezik az Aquaman-film első előzetese

Next Article

A most bemutatott Bosszúállók 4. koncepciósrajz új külsőben mutatja [SPOILER]

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!