Alien: Covenant

Megérkeztek az első Alien: Covenant reakciók

Tegnap bemutatták az Alien: Covenant filmet, és noha még embargó van a filmen, Twitteren már kaptunk ízelítőt a Prometheus-folytatásához.

Tegnap bemutatták az Alien: Covenant filmet, és noha még embargó van a filmen, Twitteren már kaptunk ízelítőt a Prometheus-folytatásához.

Igazi díszbemutatónak volt részese, aki tegnap meghívást kapott a londoni Alien: Covenant világpremierre, ahol a szerencsések találkozhattak a film főszereplőivel, és magával a film és a franchise megteremtőjével, Ridley Scottal is, de még az is megtörténhetett, hogy az egyik hollywoodi sztár szék szomszédságában nézhette végig a filmet.

A 2012-ben bemutatott Prometheus eléggé megosztotta a véleményeket. Volt, aki sikerként élte meg a filmet, de a legnagyobb rajongók azért szomorkodva távoztak a vetítésről. Nem találkoztak elég vérrel és idegennel a mozikban. Na de majd most! Ha a szó szoros értelemben nem is a közvetlen folytatásban, mert ugyebár tudjuk, hogy Scott már megírta a Covenant előzményét, ami tényleg közvetlen a Prometheus-film folytatása lesz, de itt végre 18-as karikával, vérfürdővel, sikításokkal, feszültséggel és Alienekkel, Xenomorphokkal találkozhatunk, na meg Neomorphokkal. Már annyiszor elmondtuk, de muszáj leírnunk újra: Scott tényleg visszatért a franchise gyökereihez.

Hamarosan mi is jövünk az Alien: Covenant kritikánkkal, de addig is, míg megírjuk, csemegézzünk azokból a tweetekből, melyek a tegnapi világpremier után jelentek meg a közösségi falon:

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Rian Johnson kérésére változtattak Az ébredő Erő befejezésén

Next Article

A Marvel Bosszúállói megérkeztek Roxfortba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!