Főoldal Filmek Megérkeztek az első Alien: Covenant reakciók
Filmek

Megérkeztek az első Alien: Covenant reakciók

Tegnap bemutatták az Alien: Covenant filmet, és noha még embargó van a filmen, Twitteren már kaptunk ízelítőt a Prometheus-folytatásához.

292
Alien: Covenant

Tegnap bemutatták az Alien: Covenant filmet, és noha még embargó van a filmen, Twitteren már kaptunk ízelítőt a Prometheus-folytatásához.

Igazi díszbemutatónak volt részese, aki tegnap meghívást kapott a londoni Alien: Covenant világpremierre, ahol a szerencsések találkozhattak a film főszereplőivel, és magával a film és a franchise megteremtőjével, Ridley Scottal is, de még az is megtörténhetett, hogy az egyik hollywoodi sztár szék szomszédságában nézhette végig a filmet.

A 2012-ben bemutatott Prometheus eléggé megosztotta a véleményeket. Volt, aki sikerként élte meg a filmet, de a legnagyobb rajongók azért szomorkodva távoztak a vetítésről. Nem találkoztak elég vérrel és idegennel a mozikban. Na de majd most! Ha a szó szoros értelemben nem is a közvetlen folytatásban, mert ugyebár tudjuk, hogy Scott már megírta a Covenant előzményét, ami tényleg közvetlen a Prometheus-film folytatása lesz, de itt végre 18-as karikával, vérfürdővel, sikításokkal, feszültséggel és Alienekkel, Xenomorphokkal találkozhatunk, na meg Neomorphokkal. Már annyiszor elmondtuk, de muszáj leírnunk újra: Scott tényleg visszatért a franchise gyökereihez.

Hamarosan mi is jövünk az Alien: Covenant kritikánkkal, de addig is, míg megírjuk, csemegézzünk azokból a tweetekből, melyek a tegnapi világpremier után jelentek meg a közösségi falon:

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Napóleon
Kritikák

Napóleon kritika

Vitatható, mennyire lett hű és jó a Napóleon, majd a rendezői vágás...

Napóleon
Előzetesek

A Napóleon nagy előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Napóleon második nagy előzetesét, ami már magyarul is elérhető.

Gladiátor
Filmek

Ridley Scott elárulta, miért tartott eddig, hogy elkészüljön a Gladiátor 2.

Több mint két évtizedet kellett várni a Gladiátor folytatására. De mi tartott...