Megérkezett a sneak peek a Transformers: Az utolsó lovag Super Bowl előtti előzeteséhez

Michael Bay rendező tegnap megerősítette, hogy hétfő éjszaka új előzetest kap a Transformers 5.

Michael Bay rendező tegnap megerősítette, hogy hétfő éjszaka új előzetest kap a Transformers 5.

A lap tetején megtalálható az a 30 másodperces kis ízelítő a vasárnapi, vagyis magyar idők szerint már hétfői 55 másodperces új előzeteshez, amit a Paramount Pictures stúdió az 51. Super Bowl szünetében fog bemutatni. A filmrendező a tegnapi bejelentéssel már egy új képet is közzétett Optimus Fővezérről, s megerősítette, hogy pénteki napon a vasárnapi futball meccs TV Spot-jából látunk előzetest.

Továbbra sem férnek meg egymás mellett, vérre menő csatát vív a saga két legismertebb robotja, Optimus és Űrdongó. A csütörtöki bejelentésben egy hivatalos szinopszist is közzétettek, melyben a következőt lehetett olvasni:

Az utolsó lovag összezúzza a Transformers franchise magja körül kialakult mítoszt, és újradefiniálja a hős jelentését. Az emberek és Transformerek háborúban állnak, Optimus Fővezér nincs többé. A jövőnk megmentésének kulcsa elveszett a múlt titkaiban, a Transformerek titkos földi történelmében. Világunk megmentésének feladata egy különös szövetség vállát nyomja: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angolszász (Sirt Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

A Transformers: Az utolsó lovag bemutatója 2017. június 23-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Körök

Next Article

Tessék nézni! A galaxis őrzői vol. 2. képregényfilmből új képek jelentek meg

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!