x
Előzetesek

Megérkezett Kong: Koponya-sziget újabb előzetese

Lokit játszó Tom Hiddleston ezúttal gyilkos szörnyek vadászatára indul Brie Larson társaságában.

  • Publishednovember 17, 2016

Lokit játszó Tom Hiddleston ezúttal gyilkos szörnyek vadászatára indul Brie Larson társaságában.

A Warner Bros. stúdió bemutatta legújabb előzetesét a Kong: Koponya-sziget című filmhez, melyben Kong mellett új fenevadakkal is találkozhatunk, de a történetről is többet megtudunk. Már lehet sejtésünk, hogy mekkora szörnyharcra készülhetünk tavasszal a mozikban, mikor Kong és a többi rém összeméri erejét a mozifalak között.

Napok óta játszanak a rajongók idegeivel, de a héten megjelent sok teaser videó után éjjel a Warner Bros. bemutatta a második előzetest a jövő évi Kong filmhez, melyben először tűnnek fel az új különös lények. Most már azt is tudjuk, hogy King Kong otthonát, a szigetet fenevadak lepték el, s a videó alapján (talán) Kong csak ezektől a rémségektől próbálta védeni világunkat, de sajnos ez nem érdekelte az embereket, ők egyetlen céllal érkeztek a szigetre, hogy befogják, legyőzzék King Kongot.

King Kong új feldolgozása, a Kong: Koponya-sziget olyan sztárokkal erősít, mint Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman vagy John C. Reilly.

A filmre jegyet először 2017. március 10-én válthatunk a mozik kasszáinál.

kong-skull-island-poster1_mini

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.