Főoldal Előzetesek [SB51] Megérkezett A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja első előzetese
Előzetesek

[SB51] Megérkezett A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja első előzetese

A Disney bemutatta A Karib-tenger kalózai 5. első teljes előzetesét. Jack Sparrow visszatért!

650

A Disney bemutatta A Karib-tenger kalózai 5. első teljes előzetesét. Jack Sparrow visszatért!

Rögtön A galaxis őrzői vol. 2. után a Disney bemutatott egy újabb előzetest, méghozzá a régóta várt A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című ötödik részhez. Jack Sparrow (Johnny Depp) és Barbossa kapitány (Geoffrey Rush) visszatérnek, de ezúttal sokkal félelmetesebb ellenfelet kapnak Salazar kapitány (Javier Bardem) személyében.

A film hivatalos szinopszisa:

Johnny Depp-et ismét az ikonikus és nagyszájú Jack Sparrow kapitány szerepében láthatjuk A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában idén. Egy elsöprő kalanddal, de kissé megviselt Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, amikor a félelmetes Salazar kapitány által vezetett gyilkos szellemmatrózok megszöknek az Ördög Háromszögből azzal a céllal, hogy megöljenek minden kalózt a tengeren, nevezetesen Jack sem menekülhet előlük. Jack-nek egyetlen reménye a túlélésre, ha megszerzi Poszeidon legendás szigonyát, de ahhoz, hogy megtalálja a szigonyt, szövetséget kell kötnie a kellemetlen Carina Smyth-szel (Kaya Scodelario), a briliáns és ragyogó csillagásszal, és a fiatal Henry-vel (Benton Thwaites) a Királyi Flotta forrófejű tengerészével. A szánalmasan kicsi és kopott hajó, a Haldokló Sirály kapitányaként Jack Sparrow kapitány nem csak balszerencséjén szeretne fordítani, hanem életét is menteni próbálja az eddigi legfélelmetesebb, s legveszélyesebb ellenfelétől, akivel valaha találkozott.

Te jó Isten! Mi van ebben az előzetesben! Van itt zombi cápa, lángoló kalózhajó, Salazar szellemlegénysége, Will Turner (Orlando Bloom) felbukkanása, és talán a még mindig gyönyörű Elizabeth Swann (Keira Knightley) visszatérését is megerősítette az előzetes. Sokáig pletykálták, hogy esetleg Miss Swann-t láthatjuk Turner oldalán, de mintha egy képkocka erejéig őt pillantanánk meg a tengerparton. Várjuk a hivatalos megerősítést.

Menet közben egy posztert is kapott a film Facebook-on:

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én éri el a magyar mozik partjait, hogy kikössön, s mindenki Sparrow csodájára járjon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események