Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megérkezett az első Wonder Woman klip

A sokat látott sikátoros jelenetet emelték most ki teljes egészében a filmből, ahol is egy csapat mihaszna rátámad a film főszereplőire.

Csütörtök este Chris Pine, aki Steve Trevort alakítja a filmben, Jimmy Fallon vendége volt, és ha már meghívást kapott a talkshowba, akkor annak rendje és módja szerint magával vitt más érdekességet is, egy videót Patty Jenkins rendező következő filmjéből [Wonder Woman], ami a DC Comics és Warner Bros. stúdió első női szuperhősfilmje lesz.

Habár megkaptuk a film első klipjét, de túl sok információval nem szolgált, hiszen a szóban forgó jelenetből már korábban is láttunk részeket az előzetesek és Spotok révén. A jelenet pedig nem más, mint mikor Diana hercegnő (Gal Gadot) és Steve Trevor (Chris Pine) világháborús pilóta hazatér Londonba, de pár gazfickó rájuk támad a sikátorban. Baj egy szál se, mert Wonder Woman ott van, és karkötőjével hárítja a golyókat.

A Wonder Woman hazai bemutatója 2017. június 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Superman feltámadt a legújabb Az Igazság Ligája poszteren

Kévés Bence Mihály

A 10 Marvel és DC gonosz, akik képesek legyőzni Thanost

A Warner egy 5 perces Aquaman előzetest mutatott be

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább