BRÉKING Filmek

Megérkezett az első kép Will Smith Dzsinijéről az élőszereplős Aladdin feldolgozásból

Nemsokkal délután a Disney bemutatta az élőszereplős Aladdin feldolgozás főszereplőit, így Will Smith Dzsinijét is megcsodálhatjuk a címlapon.

A The Walt Disney hatalmas sikert ért el A szépség és a szörnyeteg élőszereplős feldolgozással, és várhatóan nem lesz ez máshogy a következő évben sem, ahol nem is egy, hanem rögvest három feldolgozást kapunk a mikiegeres vállalattól. Érkezik Tim Burton rendező Dumbó adaptációja, Jon Favreautól Az oroszlánykirály – amire kissé félve tekintünk az első előzetes után, hiszen azt teljes egészében lemásolták a nagy klasszikustól – és nem utolsó sorban az Aladdin, fedélzetén Guy Ritchie rendezővel.

Délután folyamán az Entertainment Weekly címlapon felfedte az első képet az Aladdinból, ahol Will Smith karakterét, Dzsinit is megcsodálhatjuk. A filmhez trailert már kaptunk, de az amolyan teaser volt, sok mindenre nem volt jó, de ez a borító annál menőbb.

Nem sokkal a címlap után több képet is közzétett a külföldi szaklap, köztük a Marwan Kenzari által életre keltett Jafárral és Abuval, valamint a film főszereplőjéről, Aladdinról is kaptunk egy képet miközben Dzsinivel beszélget.

Will Smith és Marwan Kenzari színészek mellett szerephez jut még Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jázmin hercegnő), Navid Negahban (Szultán), Nasim Pedrad (Dalia), Billy Magnussen (Anders herceg) és Numan Acar (Hakim). Guy Ritche filmjét 2019. május 24-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Még több a témában...

Leghamarabb 2018 végén kezdik a Suicide Squad 2. munkáit

Kévés Bence Mihály

Adrenalinra fel, mert itt a Power Rangers első előzetese

Kévés Bence Mihály

Az eddigi leghosszabb előzetest kapta meg Az öngyilkos osztag

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább