Megérkezett a Wolfenstein Youngblood!

A mai nappal megjelent “két” Wolfenstein játék is, mindkettő új mérföldkő a sorozat történetében.

A mai nappal megjelent “két” Wolfenstein játék is, mindkettő új mérföldkő a sorozat történetében.

Ma végre megjelent a Wolfenstein: Youngblood! Blazkowicz. Egy név, amitől minden náci reszketni kezd röhejes, fasiszta, masírozásra tervezett csizmáiban. Ezúttal azonban BJ ikerlányai, Jess és Soph folytatják a családi hagyományt, és adnak ketten több nyomós okot is a náci söpredéknek, hogy egy extra alsóneműt is csomagoljanak katonáiknak.

A Wolfenstein: Youngblood a MachineGames brutális és pörgős FPS akcióját, valamint az Arkane Studios páratlan pályaterveit egyesítve hozza el Párizs nácik uralta változatát tele változatos, határtalan felfedezéssel és harci lehetőségekkel. Lopakodj át a teraszokon, vagy ronts rá kertelés nélkül ellenfeleidre, ahogy Jess és Soph Blazkowicz szerepében eltűnt apjuk után kutatva döntöd meg a náci rezsimet.

 Tegnap írtunk már a pontszámokról, azonban most már minden ember kipróbálhatja a játékot a saját otthonában. Azonban ez még nem minden. Ugyancsak mától kapható a Wolfenstein: Cyberpilot, ami különleges VR élményként egy náci hadigép pilótafülkéjébe ültet. A MachineGames és az Arkane Studios alkotásában a játékos egy hackerként veszi át az irányítást drónok, Panzerhund-ok és sok más felett, hogy áttörje, keresztülégesse és átlője magát az egykor gyönyörű Párizs utcáit benépesítő fasisztákon.

A Wolfenstein: Youngblood a mai naptól elérhető PS4, Xbox One és PC platformokra, még a Cyberpilot csupán a Sony konzoljára vásárolható meg, szintén mától. Akiknek tetszettek az előző részek, kötelező ez a kooperatív és VR móka is.

 

Total
1
Shares
Previous Article
21 Bridges

[SDCC 2019] Bemutatták Chadwick Boseman legújabb filmjének, a 21 Bridges előzetesét

Next Article
Superman

Henry Cavill továbbra is nyitott egy Superman folytatásra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!