x
Játékok

Megérkezett a Call of Duty Modern Warfare multi bemutatója!

Itt a várva-várt augusztus és vele együtt a megújuló COD multi előzetese is.

Megérkezett a Call of Duty Modern Warfare multi bemutatója!
  • Publishedaugusztus 2, 2019

Itt a várva-várt augusztus és vele együtt a megújuló COD multi előzetese is.

Tegnap végre leleplezte az Activision az eddig ígérgetett Call of Duty Modern Warfare multiplayer módjának előzetesét. Eléggé jól nézett ki, azonban véglegeset csak akkor tudunk majd mondani, ha a kezünkbe foghatjuk azt. Lássuk is hát a további részleteteket.


A kipróbálásra lesz lehetőségünk, hiszen kapni fog a játék bétákat. Az első ilyen kör szeptember 12-13-a között lesz, azon PlayStation 4-es felhasználók között, akik előrendelték a játékot. Szeptember 13-14 között a többi platform előrendelői is csatlakozhatnak ehhez. A második kör szeptember 19-én teszi tiszteletét. Itt alapvetően mindenki csatlakozhat, aki megrendelte (PS4-en már ebben a körben sincs szükség előrendelni a játékot). Az utolsó forduló szeptember 21-23 között tart majd, minden játékos számára. Itt már nincs szükség semmi előzetes rendelésre.

Tesztelni fogják a második hullámban a Cross-Playt is, azaz a platformok közötti átjárást. Kiderül a való életben (és abban a játékban) hogy működik ez egyáltalán, ha működik. Megnézik mekkora hátrányba kerülnek a konzolosok a PC-s felhasználókkal szemben. Ők ugyanis nem csak az egér-billentyűzet által adott pontossági előnyt élvezhetik, hanem a korlátlan FPS számot is. A rendszer alapvetően figyeli, ki milyen irányítóeszközzel száll harcba és csak azonosat dob be egymás mellé. Viszont ha a haverunkkal akarunk játszani úgy a játék nem nézi, így elméletileg keveredhetnek az egeresek és a kontrolleresek.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.