Főoldal Filmek Megcáfolták a hírt, miszerint Penn Badgley kapta a Fantasztikus Négyes főszerepét
Filmek

Megcáfolták a hírt, miszerint Penn Badgley kapta a Fantasztikus Négyes főszerepét

Reményeink szerint jövő héten végre kiderül a Fantasztikus Négyes szereplőgárdája.

374
Fantasztikus Négyes

Mégsem olyan biztos, hogy Penn Badgley kapta Reed Richards szerepét, mivel a “szenzációhajhász”, aki a Fantasztikus Négyes főszereplőjének híréről beszámolt, most pontosította a megjegyzéseit. A mai nap folyamán megtudtuk, hogy a You sztárját, Penn Badgley-t szemelték ki Mister Fantastic szerepére a Marvel Studios készülő Fantasztikus Négyes rebootjában. A korábbi bejegyzésben úgy fogalmaztak, hogy a színész “valószínűleg már meg is kapta a szerepet”, de a kegyvesztett riporter, Devin Faraci most visszavonta és cáfolta saját megjegyzéseit.

Faraci megerősítette, hogy csak a Redditen látottakra és a “zsigeri megérzéseire” hagyatkozott, és egyértelművé tette, hogy tudomása szerint Badgley hivatalosan még nem Reed Richards az MCU-ban. Sok rajongó számára a mostani hír amolyan megkönnyebbülésként fog hatni. Bár Badgley tehetséges színész, John Krasinski továbbra is a rajongók elsőszámú jelöltje a szerepre, különösen a Doctor Strange az őrület multiverzumában emlékezetes cameója után.

https://twitter.com/devincf/status/1564117254727315456?s=20&t=9oBmPZcE7VkJjVyR09nl2w

Múlt héten kiderült, hogy a WandaVízió rendezője, Matt Shakman rendezésében készül a Fantasztikus Négyes legújabb feldolgozása, és az elmúlt hetek fényében arra számítunk, hogy a jövő héten megrendezésre kerülő Disney D23 Expón bejelentik a film szereplőgárdáját.

Mivel az előző három Fantasztikus Négyes-film nem sikerült túlzottan jóra, most természetesen mindenki a Marvel Studios filmjére kíváncsi most. Kulcsfontosságú, hogy az új film megfeleljen az elvárásoknak, a Marvel első családja elhalálozik (ami katasztrófa lenne, tekintve, hogy milyen fontosak lehetnek az MCU jövője szempontjából).

A Fantasztikus Négyes 2024. november 8-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események