Főoldal Játékok Megatron és Bumblebee is hamarosan megérkezik a Fortnite-ba
Játékok

Megatron és Bumblebee is hamarosan megérkezik a Fortnite-ba

Október közepétől újabb három alakváltó bőrébe bújhatnak a játékosok.

439
fortnite-transformers-pack-switch-switch-game-nintendo-eshop-cover

A Fortnite battle royale világába még júniusban érkezett meg Optimus Prime és Optimus Primal karaktere skinek formájában, erősítve a hetedik mozifilm, vagyis a Transformers: A fenevadak kora promócióját. A két legenda a játék negyedik fejezetének harmadik szezonjában lépett színre, amit Wilds névre kereszteltek és központi témája a dzsungelharc. Ez egybevágott a film perui esőerdős világával is, a karaktereken kívül pedig új kiegészítőket, és az igen erős Kibertron fegyverét (egy ágyút) is megszerezhették a játékosok. 

Októberben a Transformers-csomag bővülni fog Optimus ősellensége, Megatron, illetve hű felderítője, vagyis Bumblebee skinjével is. Rajtuk kívül pedig a játékosokat a szigetre szállító buszt is az a megtiszteltetés érte, hogy beállhat az alakváltók sorába. A skinek és kiegészítők mellé jár két új emote és 1000 V-Buck is. Bár a tény, hogy új alakváltók is csatlakoznak a játék kaotikus világához már régóta tudott volt, de az előzetest és a pontos dátumot csak a mai nappal tették közzé.

A Transformers Pack itthon nagyjából tízezer forintnyi összegbe fog fájni, és október 13-tól lesz elérhető fizikálisan, illetve a Fortnite saját, játékon belüli boltjában, október 20-tól a konzolok boltjaiban és az Epic Games Store-ban is. A csomag minden platformra jön, így elérhető  lesz PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra is.

Októberben egy teljesen új, gyerekeket célzó Transformers-játék is érkezik a jelenleg futó animációs sorozatot meglovagolva, ami nem más lesz, mint a Transformers: EarthSpark – Expedition. Ez szintén október 13-án jön PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re.

Still001
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Chris Hemsworth szerepelhet a Transformers/G.I. Joe crossoverben

A színész nem egy, de két univerzumot is meghódíthat.

Transformers: EarthSpark
Sorozatok

Júniusban érkezik a Transformers: FöldSzikra második évada

Starscreamé lesz a főszerep a Transformers: FöldSzikra legújabb etapjában!

Transformers: A fenevadak kora
BREAKINGFilmek

A régóta várt Transformers és G.I. Joe crossover végre elkészül

A G.I. Joe szuperkatonái és Transformerek összefognak a filmvásznon.