Megan Fox

Megan Fox örömmel vállalna szerepet a Marvel vagy a DC filmes univerzumában

A Marvel vagy a DC rajongói örülnének jobban Foxnak?

Egy időben úgy tűnt, hogy Megan Fox a világ egyik legnagyobb és legkeresettebb színésznője lesz, de miután kiábrándult, csalódott Hollywoodban, ami részben a Transformers-filmek körül kialakult botránynak volt betudható, valamint a nőgyűlöletről nem is beszélve, ami abban az időben jelen volt a tengerentúlon. A színésznő többször vallott már, hogy mélypontra került, de végül sikerült feltornáznia magát, s az utóbbi időben visszatér a rivaldafénybe.

A problémák a Transformers-filmekkel kezdődtek, amikor kirúgták, amiért dívaként viselkedett a forgatáson. Később Fox elmondta, hogy az eset jó tanulópénz volt, valamint arra is rávilágított, hogy Michael Bay és közte ellentét volt, nem jöttek ki jól a forgatáson. Sokak szerint Fox csak egy szexszimbólum volt a filmekben, és nem több. Majd több évet kihagyott, segítséghez fordult, de miután legyőzte betegségét és félelmét, kisebb alkotásokban szerepet vállalt. Most a The Washington Post cikkében arról beszélt Fox, hogy kész visszatérni a színészkedéshez, és nagy kihívást jelentő szerepeket keres, amelyek egyben szórakoztatóak is, és lelkes képregényrajongóként szem előtt tartja a Marvel vagy a DC filmes univerzumát, amiben szívesen elvállalna egy szerepet.

Színészként szeretnék felnőni önmagamhoz. Úgy érzem, hogy sok évet töltöttem el anélkül, hogy ezt megtettem volna, mert úgymond kijelentkeztem Hollywoodból. De most készen állok, hogy felnőjek önmagamhoz.Megan Fox

Fox már próbálkozott képregényeken alapuló történetek feldolgozásában, köztük például a Jonah Hex és a Tini nindzsa teknősök feldolgozásában, de tudomásunk szerint még egy alkalommal sem állt be a sorba a Marvel, vagy a DC szereplőválogatásánál. Látva napjaink tendenciáját, hogy mennyire mennek a szuperhősök, őszintén szóval nem lehet meglepődni Fox kijelentésén, a kérdés már csak az, hogy melyik filmben, esetleg sorozatban kapna lehetőséget a jövőben.

Megan Fox
Total
15
Shares
Previous Article
The Last of Us

Elkezdődött a The Last of Us forgatása, és Gabriel Luna pedig megosztotta az első képet a főszereplőkről

Next Article
Pókember

A Pókember: Nincs hazaút portékái három új Pókember-jelmezről is lerántották a leplet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!