Főoldal Játékok Meg vannak az NBA 2K21 borítóarcai
Játékok

Meg vannak az NBA 2K21 borítóarcai

Hangulatos kedvcsinálókkal dobbantanak.

674
NBA 2K21

Mint az már ismeretes a július havi, jubileumi PlayStation Plus kínálatban helyet kapott az NBA 2K20 is. A sikeres kosaras cuccnak azonban már érkezik is a legújabb része, melynek borítósztárjai igen hangulatos kedvcsinálókban promózzák a játékot. Az NBA 2K21 jelenlegi generációs platformokra érkező változat borítóján, az ötszörös NBA All-Star és a Portland Trail Blazers játékosa, Damian Lillard lesz látható. Kevés játékos olyan sokoldalú és még kevesebb uralja úgy a pályát, mikor az egész meccs a tét, mint ő: Dame Time! Damian Lillard tűzesőként zúdul ellenfeleire és rendszeresen ontja magából a rímeket a zenei stúdióban, így tökéletesen passzol az idei NBA 2K21 témájához: Everything is Game.

A 2019 #1 Overall Pick és 2019 National College Player of the Year, valamint a New Orleans Pelicans csatára, Zion Williamson lesz az NBA 2K21 PlayStation 5 és Xbox Series X változatának borítóatlétája. A játék jelenlegi generációs verzióján szereplő Damian Lillardhoz csatlakozik a három borítóatléta egyikeként. Zion egy olyan jelenség, aki rövid idő alatt demonstrálta dominanciáját, ha erőről és sebességről volt szó. A játék 2020 őszén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Google Stadiára és Nintendo Switch-re.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...