Meg van a 140 millió is az Assassin’s Creed-nek

A legendás széria átlépte ezt a hatalmas számot is és bőven a kiadó legeladottabb játéka lett.

A legendás széria átlépte ezt a hatalmas számot is és bőven a kiadó legeladottabb játéka lett.

Nagyon-nagyon régen volt már, amikor első ízben felölthettük a bérgyilkos jelmezt és harcolhattunk a templomosok ellen. Hatalmas élmény volt, amikor Desmond Miles-t elfogta a csúf-gonosz abstergo és arra kényszerítették, hogy használja az Animus-t és lépjen be Altair szerepébe. Rengeteg régi elem megmaradt 2007 óta, azonban sokat is fejlődött a széria a rögös út során. Manapság már szerepjátékos elemeket is bőven tartalmaz.

Sok jó és kevésbé kiváló rész után elértek egy hatalmas mérföldkövet a franciáknál. Az Ubisoft nem rég kürtölte világgá a sajtó képviselői között, hogy az Assassin’s Creed játékok eladása már átlépte a 140 millió példányos határt. Csak összehasonlításképpen a kiadó hozzá legközelebb eső alkotása ilyen szempontból a Far Cry 40 millió darabbal. Ráadásul a növekedés mértéke is exponenciális, ugyanis 2016-ban mondták el, hogy átlépték a 100 milliós határt. Könnyű így tehát kitalálni, hogy az Odyssey és az Origins csak ketten adtak el 40 milliót.

A széria mindenképpen felszálló ágban van, nem csak a példányszámokat tekintve. Az Odyssey egy nagyon minőségi alkotás lett rengeteg tartalommal, így hát nem csoda ha ilyen eladásokat varázsol az Ubisoft elé. Az elkövetkező alkotás elméletileg Vikinges témában lesz, tekintve a Vikingek sorozat sikerét ha egy jó minőséget leraknak, az sem lesz egy népszerűtlen játék.

Total
24
Shares
Previous Article
Joker

KRITIKA: Joker

Next Article

BÉTATESZT: Call of Duty: Modern Warfare

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!