Még több hír érkezett a Star Wars 8-ról, különösen a Ren Lovagokról

A múlt heti spoiler után most egy másik stábhoz közeli személy is információkat osztott meg a következő Star Wars filmről.

A múlt heti spoiler után most egy másik stábhoz közeli személy is információkat osztott meg a következő Star Wars filmről.

Azt már tudjuk, hogy a Ren Lovagjai komoly feladatot kapnak az Episode VIII-ban, akiknek a vezetője Kylo Ren, eredeti nevén Ben Solo. A legutóbbi hírekből kiderült, hogy Az ébredő Erőben vízióként feltűnő karakterek a nyolcadik részben is/nagyobb szerepet vállalnak a Sötét oldalon. Az új részben Luke Skywalker jedi mesterrel kerülnek összetűzésbe, amíg Kylo Ren megpróbál revansot venni Reyen, amiért úgy megalázta őt a The Force Awakens végén.

A most napvilágot látott hírek arról árulkodnak, hogy miért zuhanhatott le a hajó a parton – nem tudni, hogy Ren hajója-e -, illetve egy Lovag halálát is beszélni kezdték.

A film forgatása jelenleg is folyik Írországban, ahol a Making Star Wars elkapott egy momentumot, amint egy pilótafülkét épp átszállítanak a helyszínre, természetesen a fülkét egy lepellel takarták le. De egyből beindultak a pletykák, hogy mit rejthetett a lepel. Annyi egészen biztos, hogy ez a hajó vagy nagyon kicsi, vagy egy későbbi CGI jelenet része. A jelenet, ahol használni fogják a buja zöldes pusztán fog játszódni, amit a filmben Ahch-To bolygónak neveznek, történetesen ahová Luke is száműzetésbe vonult.

A fülkét tűz borította, és füst gomolygott ki belőle. Ez egy SR-71 Blackbird típusú hajó, amivel Ren és a Lovagok érkeztek. Most is megerősítették, hogy a Lovagok jelmezei nagyon hasonlítanak arra, amit a hetedik részben láttunk, amint Rent körbe veszik Rey látomásában. Mindegyik színész sötét sisakot és  valamiféle fegyvert viselt, amelyek megegyeznek egy középkori lovagéval.

A külföldi szaklapnál úgy gondolják, hogy lezuhanhattak a hajóval, de egyik Lovag sem sérült meg a becsapódáskor. Hogy pontosan mi történhetett itt, az egyelőre nem tiszta. Spekuláció szerint a Ren Lovagjainak hajója ütközet következtében landolt így az Ahch-To bolygón, miközben Reyt akarták elfogni, illetve Luke Skywalkert megölni.

A legfontosabb tény a ronccsal kapcsolatban, hogy Kylo Rent senki sem látta a roncs körül. Elképzelhető, hogy Kylot a lezuhant roncs törmelékei megsebesítették, vagy ami még valószínűbb, hogy a Lovagok azért térdelnek a roncsnál, mert várják, hogy Kylo a lezuhant jármű roncsait eltakarítsa. Nincs arra utaló jel, hogy mitől zuhant le a hajó. Biztos, hogy azokat a képsorokat valahol máshol vették fel. Az egész Star Wars átmegy egy talányba, olyan ez a jelet is, mint az ókorban a máglyarakás, de ez azért elég valószínűtlen. Bár úgy szólt a fáma, hogy Rey és Luke könnyedén elbánt a Lovagokkal, most úgy írták le, hogy sokkal nehezebb ellenfelek voltak. Sokáig azt hittük, hogy ez már a zárójelet, miután Rey és Ren egymásra talált, valamint Luke leszámolt a Lovagokkal.

Ezt a jelenetet egy teljes napon át filmezték. A korábban említett harcot – Rey és Kylo Ren harca – az esti órákban, napnyugatkor vették fel az Ahch-Ton. Az sem kizárt, hogy a Ren Lovagjai többen vannak, mint ahogy Az ébredő Erős vízióban láthattuk. Több forrás is megerősítette, hogy a nap végén több színész is hasonló fekete kosztümöt viselt, mint ami a Lovagok ruhái.

Néhány rajongó friss képet is készített a helyszínen, amin a Millennium Falcon látható. Az egyik legérdekesebb, hogy egy hatalmas fát is megpillanthatunk a képen, ez lehet a jedik templomának maradványa, aminek felkutatására indult Luke. Chewbaccáról és R2-ról még nem esett szó, pedig ők végig ott vannak a Sólyomnál. Lukara és Reyre várnak, mialatt ők megpróbálják eltenni a gazfickókat. Ezt abból lehet tudni, hogy az Ezeréves Sólyom még mindig az Ahch-Ton van, nem repült haza az Ellenállás bázisára.

Total
0
Shares
Previous Article

Charlize Theron lett a Halálos iramban 8 főgonosza

Next Article

Közel öt percesre sikerült A függetlenség napja: Feltámadás új előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!