x
Close


Közelgő események

Játékok

Még ősszel érkezhet az Elden Ring?

Egy új pénzügyi jelentés nagyon érdekes dolgokat árult el a sokak által várt alkotásról.

Még ősszel érkezhet az Elden Ring?
  • PublishedMay 1, 2021

Manapság ismét egyre népszerűbbek a picit nehezebb alkotások, ide tartozik például az általunk most tesztelt Returnal, a Dark Souls részek, és a nem is annyira sokára érkező Elden Ring is. A From Software lassan-lassan eléri ezekkel az alkotásokkal a legendás státuszt már csak az a kérdés, fent tudják-e tartani ezt a kiemelkedő minőséget és hogy mikor fog érkezni a következő játék.

A From Software-t birtokló Kadokawa pénzügyi jelentése szerint nem is kell már olyan sokat várnunk erre. A befektetőknek tartott értekezleten megemlítették, hogy a jelenlegi pénzügyi évben már mindenképpen ki fogják ezt adni. Ha megvizsgáljuk, ez azt jelenti, hogy legkésőbb 2022 márciusában már a kezünkbe foghatjuk majd ezt az alkotást is. Több különböző forrás is megerősítette, hogy ezek hangzottak el az értekezleten, így egészen megnöveli ez a bizalmat iránta. 

Nagyon jó hír ez a játékiparnak, hiszen rengeteg alkotás csúszott már ki a 2021-es évből és nem igazán tett jót a pandémia sem a fejlesztésnek. Még így is igazán erős ősz elé nézünk, hiszen a pletykák alapján ilyenkor teszi tiszteletét a Dying Light 2, a Far Cry 6, a Halo Infinite, a Horizon Forbidden West, egy esetleges új Call of Duty, a következő Battlefield és még sorolhatnánk tovább az erős címeket… Ha minden igaz ezek közé fog majd előlépni az Elden Ring is.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.