Főoldal Játékok Még márciusban megmutatkozhat az Elden Ring
Játékok

Még márciusban megmutatkozhat az Elden Ring

Jeff Grubb szerint nem is kell már olyan sokat várnunk a további információkra.

455

A From Software játéka igazán sokak által várt, hiszen az eddigi alkotásaik is meghatározóak voltak a szakmát és az ipart tekintve. Hasonló sorsot látnak az Elden Ring előtt is, azonban mostanában egészen kevés információ érkezik róla. Abban a tekintetben aztán még inkább igaz ez az állítás, hogy belsős szivárogtatók szerint nagyon is elképzelhető a 2021-es megjelenés. Sokak szerint ez már 2020-ra be volt tervezve, de a pandémia áthúzta ezen terveket.

Jeff Grubb információi szerint még márciusban sokkal többet tudhatunk majd a Dark Souls játékok alkotóinak új művéről. A GamesBeat Decides podcast-ben beszélt róla, hogy a forrásai miatt magabiztosan állíthatja, hogy a következő hónapban végre elárulnak pár dolgot az Elden Ring-ről. Nem tartja valósnak a lehetőséget, hogy tovább csússzon ez az esemény áprilisig.

Egészen érdekes egybeesésnek hat, hogy a Microsoft is tervez egy eseményt tartani március végén. Elképzelhető tehát, hogy ott fogunk majd egy hosszabb-rövidebb előzetest látni a játékból. Innentől elég valószínűnek tűnik, hogy a redmondiak birtokolják az Elden Ring reklámjogait. 

Természetesen reméljük, hogy ezen az eseményen esetlegesen megvillantják a Starfield-et is, felkerült az internetre már egy állítólagos lista a programpontokról és ezek szerint érkezni fog egy Indiana Jones cinematic előzetes is. Az utóbbi információkat érdemes nagyon fenntartással kezelni, de nem tartjuk elképzelhetetlennek őket.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...