Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

Még idén láthatjuk az új Bosszúállók játékot?

Hosszú ideje beszélnek már egy másik Marvel-játékról, aminek főszereplői a Bosszúállók lesznek, de hivatalos bejelentést nem kaptunk eddig.

A Square Enix pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a 2019-es év során még egy “major” azaz magasabb költségvetésű címet ki fognak adni. Valószínűleg ez az év végére fog tolódni, mivel még nem kaptunk bejelentést róla. De melyik játék is lehet ez?

Nagyjából két választási lehetőség jöhet szóba, a Final Fanatasy VII remakje vagy az új Bosszúállók játék, amit a Crystal Dynamics csiszolgat már egy ideje. A bejelentést elméletben az E3-on vagy annak a környékén fogjuk kapni, így nagyon ésszerű és praktikus lenne a Végjáték hypehullámját meglovagolni a kiadónak. Reméljük, egy Spiderman szerű alkotás lesz, és erre sok esély is van a szeptemberi hatalmas sikere miatt. Reménykeltő az a híresztelés is, hogy az Uncharted játékok kreatív rendezője itt is leteszi a névjegyét.

Egyelőre ennyit tudunk a játékról.

Ti mit gondoltok, melyik játékot fogjuk látni? 

Még több a témában...

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Újabb infók a Snowrunner-ről

Fonyódi Dávid

A ’90-es évek Star Wars-játéka, a Star Wars Episode I Racer is érkezik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon