Wide Screen
Image default
Gamer

Még egy utolsó előzetest kaptunk a Walking Deadből

Végéhez érkezett a Telltale Walking Dead szériája, most ehhez láthatunk még egy utolsó előzetest a megjelenés előtt.

Nagyon hányattatott volt a sorsa a Telltale Walking Dead szériájának. Közismerten súlyos menedzselési és pénzügyi problémákkal küzdött a stúdió, azonban mindenkit sokként ért a szeptemberi hír, miszerint csődbe mentek. A zombis apokalipszis befejezésének reménye így igencsak megcsappant, viszont jött a Skybound és megmentette a rajongókat. Ráadásul szinte teljesen a korábbi Telltale csapat készíti a játékot.

Minden kaland egyszer véget ér, így Clementine sztorija sem lesz másképp. A most megjelent előzetes ezt támasztja alá, hiszen igencsak benne van a búcsú a levegőben. Valószínűleg nem lesz minden happy end, hiszen egy zombis apokaliptikus játék, ráadásul “Telltale”. Március 26-án elméletileg teljesen lezárul ez a csodálatos széria, reméljük méltó módon sikerül ezt megtenni. PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switchen is meggyőződhetünk majd erről jövőhéten.

Még több a témában...

Megvan, milyen hosszú lesz a Microsoft műsora

Héja Szabolcs

[E3 2019] Így néz ki a Star Wars Jedi : Fallen Order borítója!

Héja Szabolcs

The Walking Dead – őt biztos, hogy nem ölte meg Negan

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább