Az: Második fejezet

Még a vártnál is hosszabb lesz az AZ: Második fejezet

Megerősítették, hogy milyen hosszú lesz Stephen King legsikeresebb regényének második része, az AZ: Második fejezet.

Megerősítették, hogy milyen hosszú lesz Stephen King legsikeresebb regényének második része, az AZ: Második fejezet.

A British Board of Film Classification jegyzése szerint az AZ: Második fejezet játékideje túllő majd az első rész hosszán, s ahogy arról már korábban is hallhattunk, hogy a film a Bosszúállók: Végjáték hosszával vetekszik majd. Meglepő módon, a korábban pletykált játékidőnél is hosszabb lesz a történet, ugyanis a film 169 perc és 11 másodperc hosszú lett, ha úgy tetszik, akkor az első részhez képest egy félórával tovább retteghetünk a sötét mozitermekben.

Andy Muschietti rendező a San Diego-i Comic-Con előtt elárulta, hogy a film jelenlegi vágása 165 perc, amit a film első négy órás vágásából sikerült összevágni. Tekintettel a regény terjedelmére, egyáltalán nem meglepő, hogy ilyen hosszúra sikerült az AZ: Második fejezet.

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az AZ: Második fejezet bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Total
12
Shares
Previous Article
Harley Quinn

A Birds of Prey újraforgatásokba a John Wick rendezője, Chad Stahelski is besegít

Next Article

Így fog pörögni a Borderlands 3

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!