Wide Screen
Image default
Gamer

Még a tavasszal jöhet az új lemezmeghajtó nélküli és olcsóbb Xbox One

Mozgolódik a Microsoft. Készülve az E3-ra egyre több minden szivárog ki, mint például a Lockhart és az Anaconda.

Azonban mielőtt kijönnek az új generációs vasak még bejelentettek egy Xbox Maverick névre keresztelt projektet is. A Windows Central a Maverick megjelenéséről ír, amit Xbox One S All-Digital Edition néven fognak forgalomba hozni. Az új konzol már Áprilistól előrendelhető és ha minden igaz Májusba már ki is jön. Ebben a rohanó világban próbálnak mindent digitalizálni, így a gyártóknak nem kell többet költeni a játék eladására, gondolok itt a lemezekre és a meghajtókra amik nagy helyet foglalnak a konzolban, így az sem kizárt, hogy a következő generációkban ezeknek a mérete jelentősebben kisebb lesz, vagy talán végleg el is tűnnek.

Tehát az új gépezet egy olcsóbb, teljesen digitális hardver lesz. Valószínűleg ez egy próba lesz a már meglévő Xbox One S-el, hiszen ha beválik az újítás, az új konzolok már biztosan ezzel az újítással fognak zakatolni. Az biztos hogy az új Game Pass-nak és a Project xCloud-nak köze van ehhez a bejelentéshez.

Még több a témában...

A Sony hivatalosan is elismerte az erősebb PlayStation 4 létezését

Kévés Bence Mihály

Újabb szintre lép a The Bard’s Tale 4

Sinka Tamás

Érkezik a Halo: The Master Chief Collection és a Reach PC-re!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább